Toto Cutugno a murit. La scurt timp după ce a împlinit 80 de ani în iulie, cântărețul a murit marți, 22 august 2023, în jurul orei 16, la spitalul San Raffaele din Milano unde era internat, potrivit Repubblica.it.

Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani ''după o lungă boală, care s-a agravat în ultimele luni'', după cum a  explicat managerul său, Danilo Mancuso, pentru agenția ANSA. 

Toto Cutugno a murit. Era un îndrăgostit de România.

Toto Cutugno a murit. Era un îndrăgostit de România.

Toto Cutugno: "România este a doua mea casă"

Toto Cutugno a declarat în repetate rânduri pe scena concertelor susținute la noi în țară: "România este a doua mea casă".

Artistul italian a făcut de fiecare dată un show extrem de apreciat de spectatorii români, mai ales că a cântat nu o singură dată "Ciobanaș cu trei sute de oi", melodia de care s-a îndrăgostit când a venit prima dată în România.

Se întâmpla la festivalul "Cerbul de Aur" de la Brașov, în 1993.

Asaltat de fanii de la București, Toto Cutugno a leșinat pe scenă 

În urmă cu 11 ani, când semnele bolii nu apăruseră încă, Toto Cutugno a leșinat pe scena Sălii Palatului, după un concert epuizant.

După 3 ore petrecute pe scenă, din care bisul a durat o oră, cântăreţul italian care avea atunci 69 de ani a fost asaltat de fani care voiau să facă o fotografie sau să obţină un autograf de la el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Copleşit de situaţie, lui Toto Cutugno i s-a făcut rău și a leșinat.

Impresarul său a reuşit să-l scoată cu greu din marea de oameni şi l-a dus la medicul personal, cu care artistul a venit tocmai din Italia.

Toto Cutugno a murit. "Revin mereu cu emoție în România"

Anul trecut, în primăvară, Toto Cutugno și-a anulat concertul programat la Sala Palatului, din București, din cauza unor probleme de sănătate.

Artistul italian a fost în 2017 diagnosticat cu cancer metastatic la prostată și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale pentru ca starea sa să se amelioreze. În repetate rânduri, Cutugno a ajuns de urgență la spital din cauza unor complicații apărute pe fondul acestei boli.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cântărețul care a lansat numeroase piese de succes, precum Lasciateme Cantare, L'italiano şi Solo noi, i-a cucerit pe români cu declaraţiile lui de dragoste pentru România.

"Revin de fiecare dată cu emoție în România", a spus el.

Toto Cutugno a povestit de mai multe ori despre cât de mult iubește România, pe care o considera a doua sa casă. Artistul considera că Bucurestiul este cel mai romantic oras din lume, după Veneția.

Toto Cutugno, convins că Al Bano i-a salvat viața

Toto Cutugno a avut convingerea că Al Bano i-a salvat viaţa. Atunci când a aflat cu ce simptome se luptă, prietenul său l-a sfătuit să meargă de urgenţă la medic. Astfel, a reuşit să descopere la timp o tumoră. Asăzi, le vorbeşte tuturor despre cum această afecţiune poate fi prevenită.

„Albano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră”, a explicat cântărețul.

Toto Cutugno a murit

Toto Cutugno a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si