Barbatul de 49 de ani din Focsani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in fata unui tren Regio care circula catre Marasesti si a fost sfartecat in mai multe bucati, care au fost purtate de tren pe o distanta mai mare de 200 de metri. Mecanicul trenului a declarat ca omul a aparut din iarba si s-a aruncat efectiv in fata trenului. La fata locului au venit politisti de la Transporturi Feroviare, doua echipaje ale ISU si unul de ambulanta.

Victima a fost identificata in scurt timp, de catre cumnatul barbatului. Politistii au aflat ca cel care s-a aruncat in fata trenului este aceeasi persoana care a produs un accident rutier si a fugit de la locul faptei, fiind cautat de oamenii legii.

”Din primele cercetari se pare ca acesta (n.r.- persoana care a fost lovita de tren) este autorul unui accident cu fuga de la fata locului petrecut mai devreme pe Strada Vrancei, unde un pieton a fost acrosat de un autoturism si accidentat usor. Victima accidentului a furnizat politistilor marca si numarul de inmatriculare al autoturismului implicat, acesta fiind identificat la adresa proprietarului”, a precizat comisarul sef Zorel Burlan, de la Biroul de Presa al IPJ Vrancea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit presei locale, barbatul care a fost lovit

de tren detinea o afacere si se pare ca a fost speriat de ideea ca barbatul pe care l-a lovit ar putea fi grav accidentat. Pietonul acrosat se afla la spital in jurul orei 21.00, cand a auzit ca barbatul care l-a lovit cu oglinda retrovizoare si-a pus capat zilelor. Trupul neinsufletit urma sa fie preluat pentru a fi dus la Serviciul de Medicina Legala Vrancea in vederea efectuarii necropsiei.

sursa: ziaruldevrancea.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si