Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit trei cetățeni afgani, pe sensul de intrare în țară de la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa. Aceștia erau ascunși în remorca unui auto-marfar.

Citeste si: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

„Vineri, 29 aprilie, în jurul orei 9.00,

poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru-Vodă, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, desfăşurând activităţi comune de control împreună cu poliţiştii de frontieră bulgari, asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorcă, pe sensul de intrare în România, au observat faptul ca prelata semiremorcii prezenta urme de tăiere”, transmite Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă.

Citeste si: Patru bărbați ucraineni au cerut azil după ce au intrat ilegal în România

Patru bărbați din Ucraina au cerut azil politic după ce au trecut ilegal granița

Patru bărbați din Ucraina au fost descoperiți de polițiștii de frontieră, ieri, 1 mai,  după ce au intrat ilegal în România, ulterior cerând azil politic la noi în țară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Refugiat ucrainean, găsit fără suflare în râul Tisa

„Poliţiştii de frontieră au depistat patru persoane care au trecut frontiera ‘verde’ din Ucraina în România, în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de Sub Munte şi a Sectorului  Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului.

Citeste si: 32 de cetățeni din Africa și Asia au încercat să treaca ilegal în Ungaria

Aceştia au solicitat o formă de protecţie statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri”, a spus Dan Bucă.

Persoanele au fost însoțite de o autospecială din dotare și duși la  Centrul Regional de Cazare.

Citeste si: Un ucrainean a încercat să treacă granița costumat în femeie. Bărbatul a fost reținut imediat de polițiștii români


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si