Niște mesaje trimise în cadrul unei platforme sociale au fost motivul unui scandal de proporții la Spitalul Județean Oradea. Trei doctorițe de pe Secția de Infecțioase s-au luat la bătaie, în această dimineață, chiar pe coridorul instituției medicale.

Rezidentele s-au luat "la păruială" pe holul spitalului

Trei doctorițe rezidente în cadrul Secției de Infecțioase II, din cadrul Spitalului Județean Oradea, au transformat coridorul spitalului într-un ring de box.

Cele trei femei au început scandalul și păruiala în timpul programului, în această dimineață. Se pare că motivul îl reprezintă niște mesaje trimise de una dintre acestea, pe o platformă socială, pe grupul comun unde erau toate membre.

"Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureş, iar una e bihoreancă, din Băiţa, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacţionat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărţit dr. Csep", a declarat pentru ebihorenul.ro, managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Din declarația domnului doctor, se pare că cel care le-a oprit pe doctorițele rezindente a fost chiar șeful secției. Pentru a rezolva situația și a preveni alte conflicte agresive, șeful secției ar fi declarat că va aplica o măsură disciplinară asupra uneia dintre ele, mutând-o pe altă secție din cadrul spitalului. 

Citește și: FOTO- Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

Știre în curs de actualizare...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si