Indiferent de categoriile după care îți alegi vacanța, litoralul Mării Negre are ceva de oferit pentru tine chiar în România. Iată trei stațiuni de pe malul Mării Negre pe care trebuie să le vizitezi!

Litoralul Mării Negre este vizitat de o mulțime de turiști în fiecare an

Potrivit Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), în weekendul de 1 Mai, litoralul a primit peste 50.000

de turiști, mult peste așteptări.

Citeste si: Când este solstițiul de vară 2022? Va fi cea mai lungă zi din an

În anul 2019, ultimul an ante-pandemie, litoralul românesc a primit, în aceeași perioadă, circa 30.000 de turiști.

În Mamaia au fost declarați peste 25.000 de turiști, în Costinești 20.000 de turiști iar în Vama Veche, ca de obicei, a fost un grad mare de ocupare. 

Stațiuni de la malul Mării Negre pe care să le vizitezi în 2022

MANGALIA

Deși nu este o stațiune, ci un oraș-port de dimensiuni medii, Mangalia oferă un ambient liniștitor și plin de energie pozitivă.

Plaja este acoperită cu nisip fin. De asemenea, intrarea în apă este lină.

Dacă îți dorești o seară la  promenadă alături de persoanele dragi ție, te vei îndrăgosti de faleza liberă, dar și de briza ușoară a mării.

Ce poți face în această locație dacă zilele de vacanță nu țin întocmai cu tine?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Descoperi cele mai palpitante și îndrăgite obiective turistice! Orașul-port găzduiește un lăcaș de cult musulman Geamia Esmahan Sultan, Portul Turistic, alături de Farul Genovez, Muzeul Marinei și cel de Arheologie, dar și Rezervația Hagieni pentru cei care iubesc peisajele naturale, vegetația acvatică și miresmele îmbietoare și proaspete.

Daca te vei bucura de o zi întreagă pe malul mării sau vizitezi obiectivele turistice favorite, vei avea nevoie de un loc în care să-ți reîncarci bateriile. La hotelurile din zonă  nu doar că te vei putea relaxa, ci vei fi primit cu ospitalitate și cu voie bună, bucurându-te de delicatese culinare locale și internaționale, camere moderne și chiar de o sală de fitness pentru pasionații de sport!

VENUS

Această stațiune este iubită de toate persoanele, indiferent de vârstă! Aceasta feră plaje liniștite și prietenoase pentru familiile cu copii mici, tratamente balneare, spații verzi de joacă și relaxare, dar și complexuri de lux și servicii all inclusive.

Pe plajă vei regăsi mult nisip fin, șezlonguri confortabile și umbrele de soare. Stațiunile vecine sunt Saturn și Cap Aurora.

Venus încântă turiștii prin varietatea pe care o oferă: atmosferă pitorească și liniștitoare, naturală, seri animate și pline de divertisment, spații de cazare all inclusive foarte apreciate, pe care nu ar trebui nici tu să le ratezi! 

CAP AURORA

Mulți turiști mai recunosc această stațiune drept „Perla Mării Negre”, datorită peisajului irezistibil, care îi cucerește pe oaspeții litoralului românesc an de an.

Citeste si: Pericol uriaș pe Marea Neagră

Cap Aurora are un mare potențial deoarece are un ambient calm, plin de energie pozitivă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este o stațiune ideală pentru familiști, pentru seniori, dar și pentru cuplurile sau grupurile de prieteni care doresc să se detașeze de aglomerația orașului.

Pe o suprafață de 500 de metri turiștii se vor putea relaxa pe nisipul fierbinte sau pe șezlong și pot admira golfurile cu intrare lină în mare.

Cei care iubesc senzațiile tari pot să participe la activități nautice, precum windsurfing-ul sau snorkeling-ul. Nu în ultimul rând, în această stațiune poți încerca tratamente cu ape minerale mezotermale, perfecte pentru tratarea anumitor boli.

Stațiunea Cap Aurora este un loc care găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite spații hoteliere de lux, cu facilități all inclusive, ospitalitate, distracție și voie bună. Așadar, dacă ești în căutarea unui hotel aparte în Cap Aurora, ai multe oportunități de cazare pentru o vacanță reușită!

Vei regăsi piscine spațioase, camere moderne, concerte live, plajă privată cu beach bar și restaurant cu mâncăruri și băuturi pe alese!

Citeste si: Turismul extern a depășit pandemia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si