În multe ocazii, piesele dorite nu sunt disponibile pentru a fi combinate cu ținută, iar în altele cea mai bună opțiune este să împrumutați ceva de la un membru al familiei sau de la un cunoscut. Însă, dacă știm din timp când va fi evenimentul, putem să cumpărăm acele bijuterii care se vor potrivi cu ținută noastră. Cele mai bune alegeri sunt bijuteriile din argint, datorită faptului că au prețuri accesibile și sunt disponibile în modele minunate.

Putem găsi bijuterii cu pietre, simple, cu modele complicate și așa mai departe. Indiferent care este alegerea voastră, ce bijuterii cumpărați sau împrumutați, în acest articol vă vom dezvălui câteva sfaturi pentru că îmbinarea ținutei cu alte bijuterii să nu devină o adevărată misiune imposibilă.

Multe persoane ar putea spune că alegerea tonurilor neutre sau deschise și a nu ne concentra pe prea multă culoare sunt singurele reguli de care trebuie să țineți cont. Însă nu este așa. Sunt mult mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare!

Există multe tipuri de bijuterii pe care o femeie ar putea dori să aleagă pentru a-și completa ținuta la o dată specială sau la un eveniment deosebit. Decizia poate deveni uneori o adevărată odisee. Prin urmare, este foarte important să știți după ce să vă ghidați și ce reguli să aplicați atunci când luați o decizie finală.

Fie că optați pentru aur alb sau roz sau optați pentru bijuteriile superbe din argint, este vital să nu exagerați cu accesoriile pentru a nu strică total look-ul pe care îl veți afișa la acel frumos eveniment.

Mai puțin înseamnă mai mult!

Deși sună a clișeu, acesta este un truc foarte recurent în modă. Și este mai bine să purtați mai puțin decât să purtați tot ce aveți în cutia cu bijuterii.

Astfel că stilul vostru poate ajunge să fie supraîncărcat și exagerat. Așadar, optați întotdeauna pentru simplitate și sobrietate, și alegeți acele bijuterii pe care le considerați mai discrete. Alegeți ori o pereche de cercei strălucitori cu un inel argint 925 cu floricele cu pietre, care nu va mai avea nevoie de niciun alt artificiu, sau un colier deosebit.

Bijuterii care se potrivesc

Pentru a găsi echilibrul în ținuta voastră, ar trebui să alegeți aceeași culoare pentru inele, brățări și colier. Adică toate inelele pe care le purtați trebuie să fie de argint, sau piesele combinate trebuie să aibă aceeași culoare și textură și așa mai departe. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rochii cu decolteu în V

Un decolteu în V face o femeie să arate mai stilată, lăsând zona gâtului liberă. Atenția este îndreptată către această parte, așa că purtarea colierelor frumos împodobite cu pietre prețioase este o opțiune excelentă pentru a arăta splendid. Alegeți acele tipuri de coliere statement, care nu mai au nicio nevoie de a fi completate cu altceva.

Creați un look cu suprapuneri

Fie că vorbim de coliere sau brățări, dacă ținuta pe care o aveți este prea simplă, o puteți anima suprapunând un accesoriu peste altul. Acest truc va crea un efect de cascadă foarte frumos și original, care va atrage atenția. Trebuie totuși ca aceste piese să arate asemănător sau să se completeze perfect, astfel încât look-ul să nu fie încărcat sau să arătați ca o sorcova.

Combinați bijuteriile în funcție de culoarea ținutelor

Pentru a crea o ținută elegantă și echilibrată, este indicat să combinați culorile reci cu o ținută într-o nuanță rece, cald cu cald și neutru cu neutru.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă rochia voastră este roșie, de exemplu, unele pietre prețioase care pot fi asortate fără probleme sunt rubinele, chihlimbarul, în combinație cu aurul alb. Deși roșul este o culoare puternică, cel mai bine este să alegeți piese în tonuri deschise sau neutre.

Piesele de îmbrăcăminte negre, albe, gri și bej se combină perfect cu orice tip de bijuterii deoarece sunt în tonuri neutre. Pot fi purtate atât cu argint, cât și cu aur. Arată frumos cu pietre albastre, verzi, dar și cu zirconii strălucitoare.

În cazul în care optați pentru o rochie albastră, o puteți combina cu perle atât de la modă în acest sezon. Perle mici sau mari, toate arată deosebit. Însă evitați să purtați cercei, colier, brățară și inel. Maxim două piese sunt indicate.

Iar dacă culoarea neagră predomină în hainele pe care le ai pentru ocazii speciale, sunteți o norocoasă. Pentru că combinarea acestei culori cu alte bijuterii este foarte simplă, deoarece oricare este o opțiune bună. Cu sau fără pietre, rochiile negre se pretează la orice tip de bijuterie.

Este util să vă inspirați din reviste sau imagini de pe Pinterest sau de pe blogurile de fashion pentru a vedea cum se îmbină bijuteriile cu îmbrăcămintea. Odată ce veți ști clar ce veți purta, puteți să căutați în cutia de bijuterii, să întrebați prietenele sau să căutați magazinele online preferate pentru a verifică varietatea mare de bijuterii exclusive pe care le au pe stoc. Fie că este în argint, galben sau aur alb, cu pietre sau simplă, cu siguranță veți uimi cu una dintre piesele prețioase alese pentru acea zi specială, combinată cu gust cu o ținută deosebită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si