Daca va intrebati care este legatura intre servetele umede si bani, de exemplu, sau baloane si un fost recipient de sapun lichid, ei bine sa stiti ca toate lucrurile de pe aceasta masa ne ajuta sa avem parte de o vara mai linistita si chiar mai racoroasa. Cum, insa? Pai, haideti ca va aratam chiar acum.

Toti stim ca vara bauturile reci sunt vanate mai ceva ca Pokemonii prin Herastrau.

Problema e ca se incalzesc atat de repede, incat nici apucam bine sa ajungem cu ele acasa.

Exista un truc foarte simplu sa racim o doza de suc in doar 2 minute si pentru asta avem nevoie de un bidon de apa, apoi un bol sanatos de gheata. Si, secretul, doua linguri de sare. Pornim cronometrul si hai sa vedem cat de repede se raceste aceasta doza.

Hai, sa vedem, facem un test. Sa imi spui cum e asta, care a stat la temperatura camerei. Ia o gura. Destul de caldut. Ia sa il vedem si pe asta. Destul de rece."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totusi, pentru ca vrem sa facem discriminare ne-am gandit la o solutie si pentru cei care se hidrateaza mai degraba cu ceva licori bahice.

Berea calda e cu siguranta cosmarul oricarui pasionat al acestei bauturi pe timp de vara. Din fericire, exista un truc pentru racire foarte rapida si nu ne trebuie decat prosoape de bucatarie. Pe care nu trebuie mai apoi decat sa le udati foarte bine.

Mai apoi trebuie sa va asigurati ca excesul de apa este foarte bine stors. Urmatorul drum este la doi pasi, adica la frigider si, mai concret, la congelator, unde sticla e de ajuns sa stea pret de un sfert de ora.

Un alt aliment dupa care tanjim vara este inghetata. Iar daca v-ati saturat de toate variantele din comert atunci va mai vindem un pont demn de incercat.

Un alt produs ce poate fi extrem de racoritor vara este iaurtul, dar, atentie, cel care se transforma in inghetata. Si asta chiar la dvs acasa. Aveti nevoie doar de un cutit, pe care il folositi pentru a da o mica gaura in capac si, mai apoi, de o lingura pe care o introduceti, pur si simplu, prin acea fanta. Totusi, trebuie sa aveti putina rabdare, in sensul ca, probabil, abia maine dimineata vor fi cu adevarat bine inghetate.

Daca, totusi, nu aveti timp de aceste idei pentru ca sunteti deja pe o plaja insorita, atunci am pastrat pentru final o idee care va avea grija de… buzunarul dumneavoastra.

Cum ne protejam de hoti? In cazul banilor este una extrem de simpla, dar ingenioasa. Ne folosim de un pachet de servetele umede pe care le-am terminat. Am bagat banii inauntru, ii mai impaturim putin si gata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si