Close sidebar
Close sidebar

Turcia fusese avertizata in legatura cu posibilitatea producerii unui atac terorist

Inainte de producerea atentatului soldat cu 36 de morti si 150 de raniti care a avut loc pe aeroportul Ataturk din Istanbul, autoritatile turce au primit avertizari in legatura cu posibile atacuri teroriste din partea mai multor tari, printre care SUA si Iran.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

epartamentul de stat al Statelor Unite ale Americii a emis luni o avertizare privind o "amenintare sporita" existenta in Turcia, iar Ministerul de Externe iranian a interzis deplasarea la Istanbul a sase cluburi iraniene din prima liga care urmau sa-si inceapa cantonamentul pe motivul unor indicii clare ca in Turcia exista riscul unui atac terorist iminent.
"Cerem lumii, în special ţărilor occidentale, să adopte o poziţie fermă contra terorismului", a spus Erdogan marţi noaptea, în urma atacului.

Departamentul de stat al Statelor Unite ale Americii a emis luni o avertizare privind o "amenintare sporita" existenta in Turcia, iar Ministerul de Externe iranian a interzis deplasarea la Istanbul a sase cluburi iraniene din prima liga care urmau sa-si inceapa cantonamentul pe motivul unor indicii clare ca in Turcia exista riscul unui atac terorist iminent.

"Cerem lumii, în special ţărilor occidentale, să adopte o poziţie fermă contra terorismului", a declarat presedintele turc ,Recep Tayyip  Erdogan,  marţi noaptea, în urma atacului, scrie adevarul.ro.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI