Virozele respiratorii sunt infecții virale ale căilor respiratorii superioare și inferioare. Printre cele mai frecvente forme se numără răceala și gripa.

Simptomele virozei respiratorii

Cele mai des întâlnite forme de infecții respiratorii se manifestă prin gripă sau răceală și apar mai ales iarna. Nu trebuie neglijate simptomele de mai jos:

Febră
Tuse
Secreți nazală(fluidă sau vâscoasă)
Strănut
Durerile în gât
Durerile de cap
Durerile musculare
Stare de oboseală
Starea generală de disconfort

Siropul de tuse TheraTuss ProNatural calmează tusea uscată şi productivă

Kanald.ro și Theratuss au lansat un ghid complet de ameliorare a simptomelor asociate virozelor respiratorii. Aici puteți găsi sfaturi prețioase pentru a trece cu bine peste iarnă.

Siropul de tuse TheraTuss Pronatural este 100% natural și conține un amestec de patru ingrediente naturale ce acționează sinergic:

- pătlagină îngustă

- miere

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

- turiță mare

- nalbă mare.

Siropul de tuse TheraTuss ProNatural calmează tusea uscată şi productivă

Siropul de tuse TheraTuss ProNatural calmează tusea uscată şi productivă

Citeste si: Citește detalii despre uleiurile esențiale de toamna și alte sfaturi utile

Siropul de tuse TheraTuss ProNatural este un dispozitiv medical ce conţine 100% ingrediente naturale şi are triplă acţiune în calmarea în mod natural a tusei seci şi a tusei productive. Acţiune emolientă – mucoadezivitatea lubrifiază natural gâtul, acţiune calmantă asupra gâtului – proprietăţile antioxidante reduc iritaţia şi acţiune de protecţie naturală, formând o barieră împotriva agenţilor iritanţi.

Acest sirop se recomandă adulților și copiilor cu vârsta de peste 1 an care suferă episoade de tuse seacă sau productivă.

Citeste si: Ridiche neagră cu miere: Reţeta care susţine sistemul imunitar pe timp de iarnă

Pentru iritațiile din gât provocate de tusea seacă sau productivă sunt recomandate ceaiurile calde cu miere, sucurile naturale și comprimatele de supt TheraTuss Natural**, care au în compoziție vitamina C, mușețel, salvie, cimbru de câmp, nalbă mare și mentă.

* TheraTuss ProNatural sirop este un dispozitiv medical. Citiți cu atenţie instrucţiunile de utilizare de pe ambalaj.

** TheraTuss Natural comprimate de supt este un supliment alimentar. Citiți cu atenţie instrucţiunile de utilizare de pe ambalaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si