Close sidebar
Close sidebar

Ucraina a reușit să își elibereze primii cetățenii din Gaza. Zelenski: "Am ajutat și la eliberarea cetățenilor din Moldova"

Ucraina a eliberat astăzi cetățenii ucraineni din Gaza. Mai mult decât atât, președintele Volodimir Zelenski a declarat că va ajuta Moldova să își elibereze cetățenii.

Elena Tasca,

Ucraina a reușit să își elibereze primii cetățenii din Gaza.

[Sursa foto: Colaj profimedia/capturi Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Volodimir Zelenski a declarat că a reușit să elibereze, din Gaza, cetățenii ucraineni. De asemenea, președintele Ucrainei a declarat că va sprijini Republica Moldova în repatrierea cetățenilor.

"Am ajutat și la eliberarea cetățenilor din Moldova", a declarat Volodimir Zelenski.

Ucraina își eliberează cetățenii din teroarea războiului Israel-Hamas

În ziua 33 de război dintre Israel și gruparea teroristă Hamas, Ucraina e reuși să elibereze cetățenii ucraineni din Gaza.

43 de ucraineni au ajuns la punctul de frontieră Rafah, în Egipt, unde se află în siguranță, departe de războiul din Fâșia Gaza.

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

"Ucraina a evacuat cu succes primul său grup de 43 de cetățeni ucraineni din Gaza. Acum sunt în siguranță în Egipt, unde diplomații ucraineni le oferă asistența necesară", a scris Volodimir Zelenski, într-o postare pe platforma socială X.

Președintele Ucrainei a spus că a ajutat la eliberarea cetățenilor din Republica Moldova. De asemenea, Zelenski a declarat că va continua procedurile pentru repatrierea tuturor cetățenilor Ucrainei, din Fâșia Gaza.

Citește și: Premierul Ciolacu, vizită-fulger în Egipt pentru a-i întâmpina pe românii scăpați din Gaza. Revenirea în țară, la ora 20.00, cu o aeronavă Tarom

"De asemenea, am ajutat la evacuarea a 36 de cetățeni ai Moldovei și ne bucurăm să ajutăm vecinul nostru prietenos.

Evacuarea continuă. Ambasadele noastre din Israel și Egipt, precum și alte agenții relevante, lucrează din greu pentru a scoate mai mulți cetățeni din Gaza", a mai spus Zelenski, pe platforma socială X.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI