La aproape o lună de la incendiul de la Ferma Dacilor, în care opt persoane și-au pierdut viața, după ce au ars de vii, ultimele trei victime sunt conduse pe ultimul drum.

Care este motivul pentru care înmormântarea nu a avut loc până în prezent?

Înmormântarea nu a avut loc până în prezent, fiind amânată de două ori până acum, deoarece autoritățile au avut nevoie de mai mult timp pentru a stabili identitatea celei de a opta victime.

Mai exact, este vorba despre Lucian Ene, apropiat al lui Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, și fiii lui, un băiat de 16, respectiv 11 ani. 

Citește și: Indiciile care ar putea schimba întreaga anchetă de la Ferma Dacilor. Dovezile care arată că focul a fost pus intenționat de o „mână criminală”

Cei doi copii erau fotbaliști

Pentru a-i conduce pe ultimul drum, mai mulți colegi și coechipieri au venit îmbrăcați cu hainele pe care le poartă la meciuri, potrivit Antena3.ro. De asemenea, aceștia au adus și o coroană de flori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este funcţionara care a dat avizele pentru extinderea Fermei Dacilor? Femeia a fost arestată preventiv

La înmormântare au venit foarte multe persoane: rude, prieteni, pentru a fi alături de mama băieților care și-au pierdut viața și de fratele geamăn care își înmormântează cei doi frați și tatăl. Acesta a încercat să îi salveze pe cei doi băieți din flăcări.

Aceștia vor fi înmormântați împreună la Cimitirul Popești Leordeni.

"Au venit colegii de la echipă și am venit să susținem și părinții. A fost colegul nostru. Pe cel mic l-am văzut ultima dată la antrenament. Niște copii foarte buni, nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați", a spus un apropiat al familiei, potrivit Antena3.ro

Eveniment tragic la Ferma Dacilor, în a doua zi de Crăciun

Evenimentul tragic a avut loc în a doua zi de Crăciun. O pensiune din Gura Vadului, ,,Ferma Dacilor'', s-a făcut scrum marți dimineața, 26 decembrie. Opt persoane au decedat în urma tragediei.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în pensiune erau 26 de persoane, care participau la o petrecere. 18 dintre acestea au reușit să se evacueze în timp util. Se pare că aceasta nu avea autorizație de incendiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si