Un adolescent român este implicat într-o crimă șocantă, în Germania. Tânărul, în vârstă de doar 17 ani, a ajutat doi prieteni, frate și soră, să-și ucidă tatăl. 

Copiii l-au atras pe bărbat într-o pădure de la periferia Berlinului.

Citește și: Un copil de trei ani a împușcat un bărbat care era căutat pentru crimă

Bărbatul a fost împușcat de mai multe ori

În crima oribilă ar fi fost implicați 4 minori. Acum, românul și fiul victimei sunt în arest.

Cei patru adolescenţi l-au atras pe sirianul în vârstă de 40 de ani într-o parcare de lângă pădure. Bărbatul ar fi fost împuşcat de mai multe ori şi ucis pe loc. 

Autorii crimei au 14 și 16 ani

Copiii victimei sunt doi minori de 14 și 16 ani care sunt și responsabili de faptele îngrozitoare. Complicii lor sunt o fată de 15 ani și tânărul român de 17 ani.

Scena crimei înfiorătoare a fost Berlin Gatow, unul dintre cele mai liniştite cartiere din capitala Germaniei. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru că a ademenit o tânără de 17 ani la el acasă cu o colecție Disney și apoi a sugrumat-o

Sigur că am fost înspăimântat şi m-am gândit că trebuie să chemăm imediat poliţia, dat fiind că am găsit un cadavru. Este păcat că nu a fost nimeni de faţă, nu a putut oferi nimeni ajutor”, a spus un martor, potrivit observatornews.ro

Poliţia a lansat un apel la martori, iar cu informaţiile obţinute au fost identificaţi criminalii.  

Operaţiunea de căutare se derulează în apropierea unei zone rezidenţiale. Este utilizat un elicopter pentru a verifica perimetrul din aer, bineînteles că sunt verificate şi rutele de la sol, spre ieşirile din oraş”, a spus Martin Halweg, polițist.

Chiar dacă sunt minori, cei responsabili de crimă pot plăti pentru faptele lor.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Karen Sommer, procuror:  „Pentru copii, există riscul unei proceduri penale, în virtutea legii privind delincvenţa juvenilă, legea prevede responsabilitate penală, iar pedepsele sunt cuprinse între şase luni şi zece ani”, a spus Karen Sommer, procuror.

Citește și: Un bărbat din UK și-a omorât în bătaie fiul de 11 ani, apoi l-a dus într-un parc și a sunat la urgențe

Cei doi băieţi au rămas în custodia poliţiei, în timp ce fetele sunt în libertate, în grija mamelor. În cazul lor, parchetul a decis că nu pot fi arestate preventiv din cauza vârstei, deşi sunt responsabile penal. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si