Autoritatile britanice au precizat ca civilul ranit accidental are sanse mari de supravietuire, desi au refuzat sa confirme daca acesta este cetatean al Statelor Unite.

”I-am convins pe oameni sa se baricadeze inauntru si sa plece din gradina pe care o avem... si i-am convins sa intre in bar si in toalete, sa se ascunda sub mese si in pivnita in care ne tinem toate produsele.

Apoi am auzit focuri de arma si l-am vazut pe tipul asta american cum este impuscat in cap”, a declarat Fabio Lamas, care lucreaza intr-un pub din Borough Market.

Acesta a povestit ca cetateanul american statea langa o fereastra din pubul Wheatsheaf.

Potrivit martorului, victima era impreuna cu alti doi prieteni, care au sustinut ca sunt doctori americani si lucreaza in Londra.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Lamas a precizat ca americanul impuscat accidental era fie din New York, fie din New Jersey.

Victima a ramas constienta dupa ce a fost impuscata accidental, dar prietenii acestuia erau in stare de soc.

”Sangera

prin ochi. M-am dus la trusa de prim ajutor si am inceput sa vorbesc cu prietenii lui si sa incerc sa-i calmez”, a precizat Fabio Lamas.

Autoritatile britanice au reusit sa-i ucida pe jihadisti la aproximativ opt minute dupa declansarea carnagiului, dupa ce au tras peste 50 de gloante in directia acestora.

Sapte persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 48 au fost ranite dupa ce trei atacatori au intrat cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, inainte de a-i ataca pe trecatori cu mai multe cutite in zona Borough Market.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si