Close sidebar
Close sidebar

Un angajat al spitalului i-a rupt piciorul unui bebelus de trei zile pentru ca plangea

Incident socant intr-un spital privat. Un angajat i-a rupt piciorul unui bebelus de numai 3 zile pentru ca plansul lui il enerva.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Momente socante filmate de camere de supraveghere ale unui spital privat din India. Un barbat care trebuia sa supravegheze saloanele i-a rupt piciorul unui nou-nascut de trei zile, pentru ca plansul micutului il sotea din sarite.
Baietelul se afla in spital din cauza unor probleme respiratorii, relateaza Indian Express. Medicii nu au observat ca micutul avea piciorul fracturat.
Abia cand acesta a fost mutat la un al spital, doctorii de acolo le-au spsus parintilor despre fractura.
Incidentul a avut loc in data de 28 ianuarie, iar barbatul care a disparut intre timp este cautat de politie.

Momente socante filmate de camerele de supraveghere ale unui spital privat din India. Un barbat care trebuia sa supravegheze saloanele i-a rupt piciorul unui nou-nascut de trei zile, pentru ca plansul micutului il sotea din sarite.

Baietelul era internat in spital din cauza unor probleme respiratorii, relateaza The Indian Express. Medicii nu au observat ca micutul avea piciorul fracturat.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Abia cand acesta a fost mutat la un al spital, doctorii de acolo le-au spus parintilor despre fractura.Incidentul

a avut loc in data de 28 ianuarie, iar barbatul, care a disparut intre timp, este cautat de politie.

foto: TIMES NOW

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI