Close sidebar
Close sidebar

Un autobuz și un microbuz s-au ciocnit violent în județul Gorj. Cel puțin 8 victime

Un autobuz și un microbuz s-au ciocnit violent într-o intersecție din comuna gorjeană Răchiți. Cel puțin 8 victime au ajuns la spital.

Sorin Negru,

Cel puțin 8 victime după accidentul din Gorj

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol

Accident grav în județul Gorj. Un autobuz și un microbuz au intrat în coliziune, vineri dimineața, în intersecția din comuna Răchiți.

Citește și: VIDEO Moartea ofițerului SPP, lovit de un tramvai în timp ce conducea, ridică semne de întrebare. Martorii se gândesc că ar fi vorba despre o sinucidere "Nu am văzut în viața mea așa ceva"

Accidentul a avut loc la ora 6,30 pe DN 67D Târgu Jiu – Tismana, în zona localităţii Runcu din judeţul Gorj. 

Cel puțin opt persoane au fost transportate la spital, iar pentru două dintre victime a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

În prima oră de după accident, circulaţia pe DN 67D a fost oprită complet.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi 5 ambulante din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

ISU Gorj a transmis că în urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime (5 femei si 3 barbati), dintre care 2 incarcerate (un barbat si o femeie).

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanelor încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime.
Toate cele 8 persoane au fost constiente, cooperante si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

Conducatorul auto al autobuzului a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI