Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit după ce ar fi căzut din picioare în timp ce mergea pe trotuar, pe strada Ștefan cel Mare din Bacău. 

Trecătorii au sunat imediat la urgențe pentru a solicita ajutor.

Citește și: Un bărbat a murit în timp ce aștepta metroul, la stația Piața Unirii. Medicii au încercat să-l resusciteze

Bărbatul a murit după ce a căzut din picioare

O echipă de salvare a ajuns la locul incidentului de îndată. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața victimei.  După mai multe minute de încercări de resuscitare, acesta a fost declarat decedat.

Mai mulți trecători s-au adunat pentru a vedea ce se întâmplă. Poliția a intervenit pentru a stabili cauzele tragediei și pentru a-i informa pe membrii familiei despre cele întâmplate.

Citește și: Mihăiță a dispărut acum șase ani. Nimeni nu mai știe nimic de el din momentul în care autocarul în care se afla a făcut un popas

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Totul s-a petrecut în cursul zilei de marți.

Un bărbat a murit în timp ce aștepta metroul, la stația Piața Unirii

Un alt bărbat și-a pierdut viața, marți dimineață, la stația de metrou Piața Unirii. 

Bărbatul aștepta metroul pe peron, atunci când i s-a făcut rău dintr-o dată și s-a prăbușit la pământ. 

Medicii au încercat zeci de minute să-l readucă la viață, dar eforturile au fost în zadar.

Citește și: O familie din Prahova și-a omorât copilul de 4 ani după ce l-a opărit/ Av. Cuculis: „Pur și simplu au topit copilul în cadă”

Circulația  trenurilor  nu a fost afectată în urma incidentului.

Român găsit fără suflare pe o stradă din Grecia

O întreagă comunitate de români din Grecia este îngenuncheată de durere după ce trupul neînsuflețit al lui Vasile Ursu a fost descoperit pe o stradă din zona Kato Patissia din Atena. Descoperirea terifiantă a fost făcută după ce românul fusese dat dispărut de familie timp de mai multe zile.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Preotul Sorin Zahiu a fost cel care a făcut anunțul în legătură cu moartea lui Vasile Ursu.

Citește și: Un adolescent din Teleorman a decedat în urma unui accident rutier

Potrivit discuțiilor purtate de români în mediul online, se pare că decesul lui Vasile a avut loc în urmă cu două săptămâni:   „  Vasile Ursu, fratele nostru, a murit acum 2 săptămâni pe stradă în Kato Patissia.

L-am văzut. Frații lui sosesc marți la el”  ,    a fost mesajul postat de preotul Sorin Zahiu în grupul de Facebook Aghios Markos- Kato Patissia (str. Papanastasiou 48).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si