Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În resorturile de 5 stele se îmbină perfect două tipuri de gastronomii: cea tradițională și cea internațională.

Iar restaurantele oferă preparate pentru toate gusturile, de la bucate cu specific turcesc până la preparate premium, precum sushi.

Gastronomia turcească este renumită pentru gusturile puternice și condimentele variate, iar o vizită în Antalya, destinația preferată a multora dintre români, vine cu o abundență de gusturi și texturi. De la preparatele clasice cu ulei de măsline, caracteristice coastei mediteraneene, și până la produsele apetisante de patiserie, atât de căutate în Anatolia centrală, toate se aștern în fața turiștilor pentru a fi degustate.

Iskender kebab, adana kebab sau supa de linte sunt unele dintre mâncărurile tradiționale turcești căutate și cerute de turiști. Dar nu sunt singurele, căci felurile de mâncare cu ingrediente specifice dar gătite după rețete internaționale sunt la fel de căutate. Iar gustul este dat de talentul incontestabil al bucătarilor cu experiență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si