Amanunte despre incidentul de la filtrul rutier din Stains (Seine-Saint-Denis): In jurul orei 7.00 dimineata, un barbat a tras cu pistolul asupra politistilor, ranind pe unul dintre ei usor la cap, iar apoi a furat o masina si a fugit, scrie Le Figaro.

O sursa din politie a spus AFP ca incidentul este legat de atacul de la Orly, dar Le Figaro spune ca, potrivit informatiilor ziarului, politia nu a stabilit pana acum “o legatura absolut sigura”.


“Barbatul a reusit sa smulga arma unui soldat. A fost neutralizat rapid de fortele de securitate”, a precizat Pierre-Henry Brandet, purtator de cuvant al ministerului de interne. Acesta a precizat ca pirotehnistii au verificat daca atacatorul avea centura exploziva, dar nu au gasit asa ceva.
Ministerul francez de interne transmite ca un politist a fost impuscat si ranit intr-un incident separat ce a avut loc la nord de Paris la un filtru rutier.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Un barbat a furat arma unui soldat si s-a refugiat intr-un magazin de pe aeroport inainte sa fie impuscat de fortele de securitate”, a declarat un purtator de cuvant al ministerului de externe. Nu exista raniti, a adaugat acesta.

Aeroportul a fost evacuat:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si