Pe un ton resemnat bărbatul povestește că totul a început cu un telefon prin care era invitat la o campanie de testare gratuită a apei, organizată la un hotel din Iași. Când a ajuns acolo, a fost informat că singura condiție pentru a beneficia de analiza gratuită de la robinet este să participe la prezentarea unor produse: mai exact, a unor tigăi cu prețuri cuprinse între 2000 și 8500 de lei!

Unii dintre clienți au avut posibilitatea să cumpere produsele la jumătate de preț

În urma unei tombole, unii dintre clienți au avut ocazia să cumpere produsele la jumătate de preț, așa se face că tigaia care avea preț de listă de 2000 de lei putea fi cumpărată cu 1 000 de lei.

Citeste si: Rugaciune pentru Săptămâna Mare: Aduce sănătate şi vindecare!

Victor Horciag, client: "Și dacă tot i-am auzit cu reduceri, cu original, cu nu știu ce, am zis hai să cumpăr, dar nu aveam bani la mine. Mi-au zis hai că eu pot sa vin cu tine cu mașina."

Bărbatul a făcut plângere la Protecția Consumatorului

Odată ajuns acasă cu tot cu tigaie avea să trăiască o mare dezamăgire.

În speranța că va reuși să-și recupereze banii, bărbatul a făcut plângere la Protecția Consumatorilor.

Citeste si: Preţ cozonac 2022: Câţi bani vor scoate românii din buzunar?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Florin Onofrei, comisar-șef CJPC Iași: "Sfatul meu pentru consumatori este să cumpărăm din locuri și spații autorizate. Este bine să așteptăm să ne informăm, să vedem dacă firma este credibilă."

Reprezentanții firmei arătate cu degetul spun, însă, că toți clienții au fost informați că, în cazul în care se răzgândesc, nu vor primi banii înapoi, iar produsul va fi schimbat doar dacă se dovedește că produsul nu este conform.

Citeste si: VIDEO- Facturile la energie, greu de înțeles pentru consumatori

Marian Niculae, administrator firmă- "Orice vas cumpărat de la noi are un ulei de protecție, domnul respectiv a primit instrucțiuni de utilizare și i s-a spuns clar, înainte de utilizare trebuie spălate pentru a îndepărta uleiul acela cu care vin din fabrică. Mi-a trimis filmările respective și vasul este murdar"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Inspectorii ANPC au fost în control la Dragonul Roșu. Au fost retrase de la vânzare produse de peste 100.000 de lei

În plus, administratorul firmei susține că nu le-ar fi spus clienților că tigăile vândute sunt produse de Zepter.

Dealtfel, reprezentanții companiei cu sediul în București declară, la rândul lor, că n-au organizat nicio prezentare la hotelul din Iași și că n-au nicio relație comercială cu cei pe care bărbatul îi acuză de practici mincinoase.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si