Close sidebar
Close sidebar

Un clujean şi-a ucis nevasta, după ce a primit flash-uri de la o maşină! Explicaţiile bărbatului sunt cel puţin ciudate

Un clujean 51 de ani şi-a ucis soţia de 49 de ani în împrejurări cel puţin ciudate. Cei doi au venit la casa părintească din comuna Geaca pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi, bărbatul şi-a sunat fratele şi l-a anunţat că şi-a strangulat soţia.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Un bărbat de 51 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor după ce în noaptea de miercuri spre joi şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 49 de ani, prin ştrangulare, crima având loc într-un sat din comuna Geaca. Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cei doi soţi locuiau în Cluj-Napoca, dar au venit la casa parintească a femeii, în localitatea Lacu, pentru că joi urmau să taie porcul. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”, relaează Dejeanul.

Acesta a mai spus că şi-a ucis femeie când un BMW negru a parcat în fata casei şi a dat  “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI