Imaginile au ajuns virale pe rețelele de  socializare și surprind un copil îmbrăcat într-o ținută stroboscopică care strălucește în întuneric la bordul unui zbor de noapte. Videoclipul a stârnit reacții, pasagerii reluând apelurile pentru zborurile fără copii.

Imaginile postate de contul de Instagram Sarcasm Only, au expus situația unui avion plin, în care pasagerii forțați să suporte un spectacol de lumini intermitente.

Un copil a călătorit cu avionul purtând „cea mai enervantă ținută”! Pasagerii cer acum zboruri fără copii după ce minorul i-a ținut treji cu costumul pe care îl purta

Un copil a călătorit cu avionul purtând „cea mai enervantă ținută”

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Profesoara transgender s-a întors la catedră, deși părinții amenință cu proteste. A fost dată afară pentru "apariția șocantă" în fața elevilor

Clipul scurt, care a strâns peste 8,4 milioane de vizualizări, și are ca descriere textul: „Imaginați-vă că sunteți în acest zbor” și „Aș fi bolnav”.

Copilul, o fetiță care nu pare să aibă mai mult de 10 ani, pare să se amuze copios în timp ce se joacă cu urechile costumului ei luminat de iepuraș. Fetița pare să creadă că nu afectează pe nimeni cu hainele strălucitoare pe care le purta.

Nimeni n-a închis un ochi din cauza costumului puternic luminat

Cu toate că cea mică nu deranjează în alt mod, pasageri par să fie mult mai puțin impresionați de costumul de iepuraș cu luminițe. Oamenii se uită furioși la ea, încercând să închidă un ochi în timpul zborului de noapte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În tot acest timp, tatăl fetiței urmărește pur și simplu ceea ce se întâmplă și pare să găsească amuzantă ținuta care le provoacă celorlalți doar dureri de cap.

Un copil a călătorit cu avionul purtând „cea mai enervantă ținută”! Pasagerii cer acum zboruri fără copii după ce minorul i-a ținut treji cu costumul pe care îl purta

Pasagerii cer acum zboruri fără copii 

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Momente emoționante în familie! O femeie cu cancer terminal și-a lăsat copii să-i radă părul. „M-au făcut să mă simt frumoasă”

„Sunt sătul de persoanele care nu-și controlează copiii în spațiul public”.

„Unde este o Karen când ai nevoie de una?”

„Este egoist și cu un gust foarte prost. Să le fie rușine părinților”

„Votez pentru zborurile numai pentru adulți. Aș plăti suplimentar pentru zborurile numai pentru adulți”, sunt doar câteva dintre comentariile adunate la postarea virală.

Mulți alți utilizatori și-au arătat îngrijorarea pentru toți pasagerii cu afecțiuni medicale precum epilepsia, care ar fi putut suferi o convulsie din cauza costumașului luminos.

Citește și: Ea este femeia cu părul lung de peste un metru. Sofia este implorată de necunoscuți să-și vândă podoaba capilară. „A vrut să-mi cumpere părul”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si