Despre adolescentul de 15 ani nu se mai știa nimic de doi ani și jumătate. Aproape că și părinții lui își pierduseră orice speranță.

Întâmplarea a făcut însă ca polițiștii care acționau pentru un alt caz să rezolve și cazul dispariției. Băiatul a fost găsit în viață într-un dulap din casa suspectului.

„Poliţiştii au descoperit un băiat într-un dulap. Investigaţiile ulterioare au stabilit că acesta era un adolescent de 15 ani care era dat dispărut de foarte multă vreme”, a transmis poliţia din localitatea Recklinghausen, Germania, într-un comunicat de presă, potrivit adevarul.ro.

Purtătorul de cuvânt al autorităților din Germania a confirmat faptul că băiatul era dat dispărut de doi ani și jumătate. Totodată, ciudat este faptul că polițiștii nu au descoperit niciun indiciu care să arate că băiatul era ținut în casa individului împotriva voinței sale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă în Alba: o femeie și-a omorât soțul. Martori la oribila faptă au fost cei doi copii ai lor: ”Dacă mă arestează, rămâneți singuri!”

Citeste si: Drama familiei Alexandrei Măceșanu, înainte de Crăciun: părinții fetei au fost chemați la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei

Citeste si: Accident grav la Neamț: Doi bărbaţi au murit și șapte au fost răniți. A fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie

Adolescentul se află în protecția poliției, în timp ce suspectul a fost reținut.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si