Justyn Vicky a sfârșit tragic în timp ce încerca să ridice o greutate de 210 kilograme, potrivit The Sun.

Tânărul culturist, care se lăuda cu aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, a murit la scurt timp după accidentul îngrozitor care a avut loc în Sanur, Bali.

Justyn Vicky a sfârșit tragic în sala de fitness

Justyn Vicky a sfârșit tragic în sala de fitness

[Sursa foto: The Sun]

Cum a murit culturistul de 33 de ani

Culturistul Justyn Vicky, consilier nutrițional și antrenor personal de fitness, făcea antrenament de forță la sala de sport The Paradise Bali pe 15 iulie când a avut loc accidentul oribil.

Imaginile îl arată pe bărbatul de 33 de ani din Java de Est, Indonezia, cum abia mai vorbește în timp ce încearcă să-și întindă picioarele iar haltera de 21- kg îi îngreunează umerii.

Citește și: O vedetă YouTube de 22 de ani, dispărută în călătorie, a fost găsită fără viață. „Nu înțeleg de ce Dumnezeu face unele lucruri"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timp ce se luptă să stea în picioare, observatorul din spatele lui este complet neajutorat, când Justyn cade pe fund câteva secunde mai târziu.

Pe măsură ce influencerul lovește podeaua, greutățile se prăbușesc pe ceafa lui, împingându-i capul înainte într-un unghi înfiorător.

După momentul teribil, Justyn se lasă cu spatele la podea, iar ceilalți din sala de gimnastică sună îngroziți la serviciile medicale de urgență.

Antrenorul de fitness a murit pe masa de operație

După accident, Justyn a fost transportat de urgență la un spital local cu gâtul rupt și compresia critică a nervilor vitali care îi legau inima și plămânii.

A murit la scurt timp după o operație de urgență, în ciuda eforturilor chirurgilor de a-l salva.

Justyn era binecunoscut în comunitatea de culturism din Bali, care acum deplânge pierderea sa la o vârstă atât de tînără. 

„Pentru dragul noastră Justyn, impactul tău asupra vieților noastre este incomensurabil. Moștenirea ta va trăi prin nenumăratele vieți pe care le-ai schimbat, transformările pe care le-ai inspirat și dragostea și pasiunea pe care le-ai insuflat în fiecare moment pe care l-am petrecut împreună", au transmis cei de la sala de sport Paradise Bali.

"Odihnește-te în pace, dragă prietene. Vei rămâne veșnic în inimile noastre". „Vicky a fost o persoană bună, politicoasă și sociabilă. Întotdeauna a împărtășit cunoștințe despre fitness. El mereu i-a sfătuit pe prietenii de la sală să fie precauți și să nu-și depășească capacitățile în timpul antrenamentului", a spus un bun prieten al sportivului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si