Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut cantaret de la noi a devenit tatic in secret acum 5 luni: "Am un baietel"

A incercat pe cat posibil sa isi tina viata privata departe de ochii presei si a reusit foarte bine! Un cunoscut cantaret din Romania a devenit tatic in urma cu 5 luni si nimeni nu a stiut nimic.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniel Robu a revenit din SUA in urma cu aproape 2 ani in Romania si aici a cunoscut pe femeia care i-a daruit un baietel. Iubita lui Daniel se numeste Catalina si este manager de comunicare la o clinica medicala.

"Prieteni, intotdeauna mi-a placut, pe cat posibil, sa-mi tin viata privata cat mai departe de ochii presei, dar astazi am ales sa va impartasesc ceva foarte frumos si unic in viata mea", a scris Robu pe reteaua de socializare.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"In urma cu un an si jumatate am cunoscut-o pe Catalina. A fost o chimie intre noi, iar lucrurile au evoluat natural. Am ajuns in acel punct al relatiei cand am zis ca, daca e sa apara si un bebe, va fi o binecuvantare. Iar el a venit. Il cheama Patrick Davian, are cinci luni si e bucatica din mine ”, a marturisit Daniel.

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI