Un fost secretar de stat in Guvernul Ponta a ajuns in echipa de conducere a lui Basescu
În urma fuziunii dintre PMP si UNPR, Liviu Neagu, fost secretar de stat în Guvernul Ponta si un apropiat al lui Liviu Dragnea, va ocupa functia de secretar general-adjunct al PMP, scrie Adevarul.
În iulie 2014, teleormaneanul Liviu Neagu,  fost secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit  secretar general adjunct al Guvernului, functia având rang de secretar de stat.
Intrarea PPDD-istului Liviu Neagu în Guvern este urmare a acordului semnat între PSD si Partidul lui Dan Diaconescu, partid care intra acum la guvernare. Liviu Neagu a ajund secretar general-adjunct al UNPR, dupa ce PPDD a disparut prin fuziunea formatiunea condusa atunci de Gabriel Oprea. Liviu Neagu este originar din Alexandria, iar presa a scris de-a lungul timpului despre relatia buna pe care o are cu liderul PSD Liviu Dragnea. Dupa ce a lucrat aproape 10 ani la Serviciului Român de Informatii, în cadrul  departamentul Contraspionaj Protectia Informatiilor Clasificate, Liviu Neagu a parasit, oficial, structura si a intrat în mediul  privat. S-a apucat de afaceri, numele sau legându-se de  firma de paza Valahia Guard din Alexandria.  Intrarea în politica a facut-o prin înscrierea în PPDD, partid în care a avut o ascensiune rapida.   Liviu Neagu a candidat la alegerile europarlamentare din partea PPDD, organizatie în care detine functia de secretar general. Împreuna cu Liviu Dragnea (PSD), Liviu Neagu a fost cel care s-a ocupat în cadrul negocierilor PSD-PPDD de
monitorizarea procesului de formare de majoritati consiliile locale si judetene.

În iulie 2014, teleormaneanul Liviu Neagu,  fost secretar general al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit  secretar general adjunct al Guvernului, functia având rang de secretar de stat. Intrarea PPDD-istului Liviu Neagu în Guvern este urmare a acordului semnat între PSD si Partidul lui Dan Diaconescu, partid care intra acum la guvernare. Liviu Neagu a ajund secretar general-adjunct al UNPR, dupa ce PPDD a disparut prin fuziunea formatiunea condusa atunci de Gabriel Oprea.

Liviu Neagu este originar din Alexandria, iar presa a scris de-a lungul timpului despre relatia buna pe care o are cu liderul PSD Liviu Dragnea. Dupa ce a lucrat aproape 10 ani la Serviciului Român de Informatii, în cadrul  departamentul Contraspionaj Protectia Informatiilor Clasificate, Liviu Neagu a parasit, oficial, structura si a intrat în mediul  privat.

S-a apucat de afaceri, numele sau legându-se de  firma de paza Valahia Guard din Alexandria.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Intrarea în politica a facut-o prin înscrierea în PPDD, partid în care a avut o ascensiune rapida.   Liviu Neagu a candidat la alegerile europarlamentare din partea PPDD, organizatie în care detine functia de secretar general.

Împreuna cu Liviu Dragnea (PSD), Liviu Neagu a fost cel care s-a ocupat în cadrul negocierilor PSD-PPDD de monitorizarea procesului de formare de majoritati consiliile locale si judetene.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si