Modelul Playboy a îmbrăcat o lenjerie ușoară și a ieșit pe balcon, chipurile, să se relaxeze, motiv pentru vecini să tragă cu ochiul.

Citește și: Doar persoanele cu „IQ ridicat” pot găsi calul ascuns în această iluzie optică. Testul care îți pune la încercare mintea

Francia James, AKA Francety pe Instagram, este cunoscută pentru că distribuie instantanee pline de umor pe pagina sa personală.

Citește și: "Ofițera obraznică" riscă să ajungă după gratii. Ce a făcut polițista cu cont interzis minorilor

Ultima realizare: le-a oferit vecinilor ei un răsfăț îndrăzneț, în timp ce a ieșit să bea cafeaua pe balcon în lenjerie de culoare roz.

Francia James, apariție provocatoare în cartier

Francia James, apariție provocatoare în cartier

[Sursa foto: Instagram]

„Îmi place mai mult să fac conținut de comedie decât să pozez doar pentru fotografii sexy. Mi s-a părut destul de plictisitor până la urmă doar să fac fotografii”, a mărturisit vedeta Playboy.

Recent, Fotomodelul Playboy a fost alergată de o vacă în timp ce se pregătea pentru o ședință foto la o fermă din țara sa natală. 

francia james

Francia James, fotomodel de origini sud-americane

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fotomodelul Playboy a oferit un spectacol fără plată pentru vecinii ei, în timp ce își etala trupul în lenjerie intimă pe un balcon, relatează Daily Star. 

Francety are peste 11,7 milioane de urmăritori pe Instagram și a declarat, într-un interviu ceva mai  vechi, că obține, în medie, 1.500 de dolari pentru fiecare postare pe Instagram.

Modelul de 1,68 metri și 58 de kilograme are cont și pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans.

francia james playboy

Francia James, apariție seducătoare pe balcon

Tanara de 32 de ani, din Columbia, a aratat frumos în roz in timp ce si-a aratat corpul din toate unghiurile în sedinta foto in aer liber.

Ea a purtat o chemise transparentă roz închis, care a fost completată cu detalii de dantelă în jurul bustului, iar dedesubt avea un șnur subțire.

Potrivit sursei citate, Francia arăta naturală deoarece a optat pentru machiaj neutru și șuvițe naturale, curgătoare. 

Este corect să spunem că vecinii trebuie să fi avut o priveliște bună, în timp ce Francia a pozat și pentru ei în aer liber.

Mii de comentarii, nu și de la vecini

De când a distribuit fotografiile, peste 140.000 de persoane le-au apreciat – și sute de oameni au comentat pe Instagram.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Fanii au numit-o pe fotomodel un „înger” după ce s-a relaxat la soare. O persoană a comentat: „Ești un monument frumos – o ispită”. Un altul a adăugat: „Cel mai bun lucru pe care îl are Instagram”.

Un al treilea a spus: „Roma este aproape la fel de frumoasă ca tine”.

Un al patrulea a îndrăznit și el: „Arăți atât de adorabil. Părul tău și întreaga scenă sunt uimitoare”.

În trecut, Francia a vorbit despre cum a apelat la OnlyFans după ce a găsit modellingul pentru Playboy „plictisitor”. Ea a spus că a câștigat foarte puțini bani din asta, în ciuda reclamei persistente pe acest brand.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francia James (@francety)

Francia a spus: „Ideea din spatele Playboy este luxul și bogăția, așa că pentru mine a fost ca și cum poate aș putea face acest lucru de modeling până la urmă. „Nu câștig bani din asta, dar cred că oamenii consideră asta ca un simbol al statutului.

Rezidentă în Miami, statul american Florida, Francia James a mărturisit că trebuit să-și blocheze mama pe rețelele de socializare pentru a o împiedica să vadă conținutul pe care îl creează.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francia James (@francety)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si