O tânără de 24 de ani a ales să își schimbe stilul de viață după ce, timp de 9 ani, a mâncat excesiv. Tânără a consumat, de la vârsta de 15 ani, zilnic, fast-food și o cutie de gogoși la micul dejun, fapt care a făcut-o să sufere de o tulburare de alimentație excesivă.

Într-o seară, tânăra a luat decizia care avea să îi schimbe viața, potrivit informațiilor transmise de dailystar.co.uk.

Mic dejunul care i-a schimbat viața într-un mod rău VS decizia care i-a schimbat viața în bine

După împlinirea vârstei de 15 ani, Jillian Champ, în prezent în vârstă de 24 de ani, din Virginia, SUA, a consumat la micul dejun fast-food și o cutie de gogoși. Alimentația din timpul zilei era, de asemenea, nesănătoasă.

Tânăra consuma mai multe meniuri de fast-food în fiecare zi. Astfel că mesele lui Jillian ajungeau să depășească 5.000 de calorii.

Citește și: VIDEO- Electrostimularea, metoda revoluționară de slăbit. Ce presupune această procedură?

O femeie de 24 de ani a avut, timp de 9 ani, un mic dejun nesănătos

[Sursa foto: istockphotos]

Alimentația nesănătoasă și haotică i-au declanșat o tulburare de alimentație excesivă, pe care nu o putea controla. Jullian Champ a mărturisit că într-o seară, după ce s-a privit în oglindă, a luat decizia de a-și schimba stilul de viață.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

”Când am dezvoltat tulburarea de alimentație excesivă, literalmente nu m-am putut opri din mâncat. Mă simțeam îngrozitor din cauza asta și uram să fiu obeză, dar nu știam cum să mă opresc. Într-o noapte mi-am văzut stomacul atârnându-mi peste cămașă și m-am gândit: „Nu pot să cred că mi-am făcut asta. Am început să slăbesc, dar nu a fost întotdeauna ușor – îmi amintesc că am stat și am plâns că este „prea greu”.

Dar, văzând că numărul de pe cântar scade, mi-a arătat că pot face asta, așa că am continuat. Privind înapoi, nu m-am gândit niciodată că aș putea să mă țin de asta, dar sunt atât de fericită că am făcut-o”, a mărturisit tânăra pentru sursa citată anterior.

Jillian a început prin a-și reduce porțiile de mâncare, a învățat lucruri esențiale despre nutriție și a făcut exerciții fizice pentru a reuși să slăbească.

Eforturile sale au fost vizibile după primele luni. Jillian a fost nevoită să își îndepărteze chirurgical pielea în exces.

Citește și: VIDEO Medici și farmaciști, prinși în caracatița „ozempic”. Peste 700 de rețete false au fost emise pentru acest medicament

Decizia care i-a schimbat viața radical

[Sursa foto: istockphotos]

”Am avut probleme cu spatele și dureri constante de picioare – chiar mi-ar fi teamă să mă ridic de pe canapea doar pentru a merge la toaletă. Primele patru luni au fost o adaptare extrem de grea, îmi amintesc că am stat și am plâns. Dar am continuat. Încă mai aveam stomacul și brațele atârnate, așa că am simțit că arăt ca o versiune dezumflată a mea... Începând călătoria mea de pierdere în greutate, știam că mă căsătoresc și nu voiam să mă uit înapoi la fotografiile de la nunta mea și să le urăsc”,

a mărturisit tânăra pentru sursa citată anterior.

Tânăra este în prezent consultant în nutriție. Jillian vrea să își spună povestea și să îi ajute pe cei care vor să adopte un stil de viață sănătos.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

"Acum, mă privesc în oglindă și zâmbesc și mă gândesc la lucruri frumoase despre mine. Nu mă voi întoarce niciodată la felul în care eram înainte", a mărturisit tânăra pentru sursa citată anterior.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si