Un antreprenor milionar din domeniul tehnologiei, fondator al companiilor Pathao șo Gokada, a fost găsit mort la New York, potrivit BBC. Trupul lui Fahim Saleh a fost găsit dezmembrat într-un apartament, luni după-amiază, relatează presa americană. Antreprenorul de origine asiatică era cunoscut mai ales pentru rolul său în crearea de start-up-uri populare în Nigeria și Bangladesh.

Citeste si: Avion prăbușit. Mai mulți morți, printre care și piloții

Potrivit rapoartelor din presa americană, filmările CCTV din clădirea în care locuia Saleh au arătat că Fahim Salem a intrat într-un lift cu un bărbat care purta o mască. Se presupune că trupul său a fost decapitat și dezmembrat cu un ferăstrău electric plasat în apropiere. O sursă fără nume din forțele de ordine a declarat pentru New York Post scena crimei arăta ca o crimă „profesionistă”.

Cine era Fahim Saleh 

Poliția nu a comentat în mod public cazul și nu a dat identitatea victimei, dar Gokada, una dintre firmele co-fondate Saleh, a confirmat moartea sa. "Suntem profund întristați să vă informăm despre pierderea bruscă și tragică a fondatorului și CEO-ului nostru, Fahim Saleh", a declarat firma miercuri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Veste proastă primită de președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, infectat cu COVID-19

Tânărul de 33 de ani, care era fiul unor imigranți din Bangladesh, și-a creat prima companie în timp ce se afla încă în liceu. El a continuat cu proiectul companiei de călătorie Pathao, care este populară în Bangladesh și Nepal. 

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are shocked and saddened to hear the reports of the death of Fahim Saleh, one of the founding members of the Pathao team. Fahim believed in the potential for technology to transform lives in Bangladesh and beyond. He saw the promise in us, when all we had was a common purpose and a shared vision. He was, and will forever remain, an incredible inspiration for Pathao and our entire ecosystem.

A post shared by Pathao (@pathaobd) on


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si