După o operație de rinoplastie care nu părea să fie complicată, modelul Vlada Antropova  a intrat în comă. Vedeta din Rusia este în prezent internată la spitalul Burdenko din Moscova.

În ce stare se afla modelul rus

Vedeta a ales să se opereze la o clinică privată de top din Rusia. Din păcate, în timpul operației au apărut complicații, iar Vlada Antropova a fost transportată de urgență la spitalul Burdenko din Moscova.

Familia modelului acuză echipa medicală de tragedia prin care trece aceasta.  În prezent, Vlada Antropova se află sub ventilație.

Modelul Vlada Antropova a intrat în comă

Modelul Vlada Antropova a intrat în comă

[Sursa foto: Mirror.com.uk]

Citește și: După o operație estetică nereușită la nas, o actriță celebră a căzut într-o depresie profundă. Cum arată acum diva

Fanii Vladei Antropova, împotriva operațiilor estetice

Vlada Antropova este un model rus. A devenit cunoscută în online, fiind un influencer de călătorie și de lifestyle. Pe conturile acesteia de social media, fanii au postat comentarii de susținere. Unii dintre ei blamează decizia modelului de a își opera nasul, având reacții negative:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este stupid să apelezi mereu la bisturiu."

"Nu ar trebui să sfidezi natura. Dumnezeu te-a creat femeie, nu păpușă."

"Nu știi pe ce să mai cheltuiești banii?"

"Sper ca îmtr-o zi fetele să înțeleagă efectele negative ale operațiilor estetice și să se gândească de 100 de ori la consecințele care pot să apară."

Contul vedetei de Instagram, care are peste 50.000

de abonați, a fost restricționat de apropiații acesteia.

Citește și: Destinul tragic al unei influencerițe. Dorința de a fi perfectă i-a adus moartea: „Încerca să se adapteze la standardele estetice”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si