Românul în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără suflare în locuința improvizată pe care o folosea de aproximativ două săptămâni, printre gunoaie din fața gării din Scanzano Jonico. La fața locului s-au deplasat de urgență agenții Poliției de Stat Policoro, medicii și medicul legist care va trebui să constate cauza morții românului în vârstă de 50 de ani.

Citeste si: Un bărbat a fost bătut cu parul și mai apoi aruncat în Dunăre. A fost atacat de trei polițiști

Principala ipoteză luată în calcul de oamenii legii este aceea a unui deces din cauze naturale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate de ce a murit muncitorul român.

Paula a murit așteptând ambulanța, în Italia. Românca avea doar 29 de ani

Durere fără margini în familia Paulei, o româncă de 29 de ani stabilită la Roma. Tânăra și-a dat ultima suflare după ce a așteptat ambulanța aproape 3 ore. Familia cere acu să li se facă dreptate.

Citeste si: Cum a devenit o bonă româncă din victimă, inculpată. Femeia a fost denunțată pentru calomnie

Rebeca, sora româncei în vârstă de 29 de ani care s-a stins din viață așteptând ambulanța, face mărturi cutremurătoare: „Am sunat de patru ori la 118, putea fi salvată“.

„Vreau dreptate pentru sora mea, cer măcar atât și ca moartea ei să nu fie în zadar“,  sunt cuvintele disperate ale Rebeccăi, sora mai mică a Paulei Onofrei.

Tânăra s-a stins din viață la sfârșitul lunii iulie din cauza unui șoc septic provocat de un ulcer duodenal perforat, după ce a așteptat o ambulanță mai bine de două ore și jumătate.

Citeste si: Povestea de dragoste a unei românce cu bodyguardul reginei Olandei. Cum s-au cunoscut Eva și Arton


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si