Un cutremur cu magnitudinea de 5 pe scara Richter a afectat provincia Hatay din sud-estul Turciei. Anunțul a fost făcut de Centrul de monitorizare a cutremurelor Kandili.

Citește și: Peste 500 de oameni au fost evacuați din clădirile din Hunedoara din cauza seismului

Epicentrul cutremurului a fost localizat în districtul Defne și nu au fost semnalate victime sau pagube. După cele două cutremure devastatoare de acum două săptămâni, aproape 50.000

de oameni și-au pierdut viața, iar de atunci au urmat un total de 8550 de replici în 10 orașe turcești. Peste 164.000 de clădiri au fost grav avariate, fie s-au prăbușit și au trebuit demolate.

Citește și: Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 a lovit nordul Argentinei

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 a lovit nordul Argentinei

Un seism cu magnitudinea 5,6 s-a produs, joi, în oraşul Salta, în nordul Argentinei, a anunţat Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC). Potrivit  Centrului Seismologic Euro-Mediteranean  (EMSC), cutremurul s-a produs la o adâncime de 202 kilometri.

Cutremurul cu magnitudinea de 5,6 a fost localizat la aproximativ 151 de kilometri vest de orașul San Salvador de Jujuy și la 50 de kilometri nord-vest de orășelul San Antonio de los Cobres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adâncimea cutremurului  a fost înregistrată la 177 de kilometri.

Citește și:  Guvernul interzice închirierea locuințelor și clădirilor cu risc seismic de grad I și organizarea de evenimente

Potrivit agenției de presă   Baha, nu au fost înregistrate pagume materiale sau victime.

Citește și: Cutremur puternic de 7 grade în China, la granița cu Tadikistan

Cutremur puternic de 7 grade în China, la granița cu Tadikistan

Un cutremur puternic a avut loc joi dimineața în China, la granița cu Tadikistan. Magnitudinea anunțată inițial de seismologii chinezi a fost de 7,3 grade, dar ulterior USGS a revizuit-o la 6,8 grade. Centrul Seismologic European-Mediteranean (EMSC) a raportat  un cutremur cu magnitudinea 7,1  în regiunea Tadjikistan, iar China a raportat un cutremur cu magnitudinea 7,3 aproape de granița Tadjikistanului în provincia Xinjiang, joi, în jurul orei 8:37 a.m.

Citește și:  Un nou cutremur semnificativ în Gorj. UPDATE

Presa de stat chineză  a confirmat, de asemenea, rapoartele spunând: „Rezultatele preliminare au arătat că un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a resimțit joi în apropierea Regiunii Autonome Xinjiang Uygur din China, potrivit Centrului de Rețele de Cutremur din China (CENC)”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si