Bărbatul a murit luni  dimineață pe 24 octombrie 2022. Prezentatorul de radio din Marea Britanie și-a dat ultima suflare în direct, în timp ce își modera emisiunea de pe un post local din Suffolk. Tim Gough a murit la vârsta de 55 de ani. Decesul ar fi fost provocat de un infarct.

Citește si: Un elev de 17 ani a fost ucis de poliție la protestele din Iran

Tim Gough a murit în direct în timp ce își încânta ascultătorii la un post de radio. Britanicul de 55 de ani ar fi suferit un infarct, luni dimineața, și nu a putut fi salvat.

Tim Gough a murit la 55 de ani

Bărbatul a murit în câteva secunde. El își prezenta emisiunea pentru postul GenX Radio Suffolk și la un moment dat muzica s-a întrerupt brusc la jumătatea unei melodii. La doar câteva minute mai târziu, programul a fost reluat, dar Tim Gough nu mai era cel care vorbea la microfon de data aceasta.

Citește si: Doliu în sportul românesc. Un antrenor legendar a trecut în neființă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ulterior, reprezentanții postului de radio au confirmat că prezentatorul a murit din cauza unui infarct și au transmis condoleanțe familiei lui.

„Trebuie să vă informăm cu cea mai mare durere că dragul nostru prieten și gazda matinalului, Tim Gough, a murit în această dimineață în timp ce își prezenta programul. Dragostea noastră merge către familia lui, fiul, sora, fratele și mama lui. Tim făcea ceea ce îi plăcea.

Avea 55 de ani”, a scris postul de radio pe pagina sa de Facebook.

Citește si: VIDEO- Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul lui Nosfe

Directorul postului de radio a vorbit despre realizările lui Tim Gough.

„Cariera sa la radio s-a întins peste un sfert de secol și a început la Radio Orwell în 1986. A continuat să prezinte emisiuni matinale la Saxon Radio și SGR-FM, precum și la Smooth Radio și la diferite alte posturi de radio din East Midland”, a declarat James Hazell, directorul GenX Radio Suffolk.

Citește si: Soția unui tânăr în vârstă de 19 ani s-a stins din viață. Femeia avea 76 de ani, iar tânărul este sfâșiat de durere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si