Close sidebar
Close sidebar

Un refugiat african s-a inecat la Venetia in timp ce turistii il filmau. "Lasa-l sa moara in acest moment"

Un imigrant african s-a inecat in Canal Grande din Venetia, in timp ce mai multi turisti il filmau si faceau remarci rasiste.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Politistii italieni au demarat o ancheta dupa ce un filmulet a a aparut pe internet. In imagini se observa cum un african se ineaca in Canal Grande din Venetia, iar turistii de pe barcile din apropiere il filmeaza.
Cel putin trei colace de salvare au fost aruncatre in apa, dar barbatul nu s-a indreptat catre ele, parand ca vrea sa se sinucida.
Nimeni nu a sarit in apa ca sa il ajute pe barbat, scrie The Telegraph.
„”Intoarce-te inapoi acasa”, a strigat una dintre persoanele prezente.
Un altul ar fi fost auzit spunând: ”Lasa-l sa moara in acest moment”.
”Nu vreau sa invinovaţesc pe nimeni, dar poate ca se putea face mai mult pentru a-l salva”, a declarat Dino Basso, şeful Asociaţiei italiene de salvamari.
Potrivit presei italiene, Sabally avea permis de şedere in Italia şi imigrase din Africa in urma cu doi ani de zile

Politistii italieni au demarat o ancheta dupa ce un filmulet a a aparut pe internet.

In imagini se observa cum un african se ineaca in Canal Grande din Venetia, iar turistii de pe barcile din apropiere il filmeaza.

Cel putin trei colace de salvare au fost aruncatre in apa, dar barbatul nu s-a indreptat catre ele, parand ca vrea sa se sinucida. Nimeni nu a sarit in apa ca sa il ajute pe barbat, scrie The Telegraph.

”Intoarce-te inapoi acasa”, a strigat una dintre persoanele prezente.

Un altul ar fi fost auzit spunând: ”Lasa-l sa moara in acest moment”.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

”Nu vreau sa invinovaţesc pe nimeni, dar poate ca se putea face mai mult pentru a-l salva”, a declarat Dino Basso, şeful Asociaţiei italiene de salvamari. Potrivit presei italiene, Sabally avea permis de şedere in Italia şi imigrase din Africa in urma cu doi ani de zile

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI