Un tată a povestit că "totul era fantastic", dar "totul s-a schimbat în Everglades", unde și-a pierdut soția și cei trei copii într-un accident groaznic în timpul unei vacanțe în Florida. Alan Atkinson, din Helensburgh, își luase soția Adrienne, în vârstă de 35 de ani, fiul de 11 ani, Nigel, și fiicele gemene de nouă ani, Lucy și Anna, într-o excursie în SUA în 1981, după ce își găsise un nou loc de muncă.

Familia bărbatului a murit într-un cumplit accident spre aeroport

Familia călătorea prin Everglades spre aeroport pentru zborul de întoarcere acasă, când mașina lor a fost lovită de un alt șofer care avea o băutură în mână și nu folosea farurile. Acesta a dat cu spatele cu viteză în mașina închiriată pe care o conducea Alan și a spulberat întreaga familie într-o clipă, a relatat Daily Record.

Familia călătorea prin Everglades spre aeroport pentru zborul de întoarcere acasă, când mașina lor a fost lovită de un alt șofer care avea o băutură în mână

Familia călătorea prin Everglades spre aeroport pentru zborul de întoarcere acasă, când mașina lor a fost lovită de un alt șofer care avea o băutură în mână

[Sursa foto: Mirror]

Alan, acum în vârstă de 80 de ani, a scris o carte "The Innocent and the Beautiful" în care povestește grozăvia celor întâmplate, încercând să facă față traumei. "Familia mea avea totul, dar totul i-a fost luat într-o clipă", a spus el. "Tot ce am aspirat vreodată să fiu a fost un tată. M-am căsătorit cu frumoasa mea soție în 1966 și am avut trei copii minunați.

Totul a fost fantastic. Toate acestea s-au schimbat în Everglades", a mai precizat el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr fără permis și sub influența băuturilor alcoolice a avariat două autoturisme în Maramureș

Impactul accidentului a făcut ca vehiculul familiei să se prăbușească în apele adânci ale unui canal din apropiere. Alan a fost singurul care a scăpat cu viață. El a continuat: "Am fost cu toții loviți de impactul accidentului, iar mașina se afla deasupra apei. Îmi amintesc că soția mea mi-a spus că apa începea să intre și următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mașina se afla pe fundul a 25 de metri de apă. Ușa mea era deschisă și instinctul de supraviețuire a intrat în acțiune. Am reușit să mă duc până sus. Oamenii au venit și au încercat să-mi salveze familia, dar mașina era prea jos. La trei zile după accident, m-am întors singur acasă", a povestit bărbatul.

Alan nu a putut niciodată să treacă peste traumă iar acum scrie o carte despre calvarul său

În cele din urmă, Alan și-a reluat cariera și a început să piloteze celebrul Concorde, dar soțul și tatăl îndurerat s-a luptat să-și găsească liniștea în urma traumei suferite. S-a lovit de un zid de tăcere din partea sistemului judiciar din Miami și niciun proces penal nu a fost intentat vreodată împotriva celuilalt șofer de către instanțele din SUA.

Alan Atkinson

Alan Atkinson

[Sursa foto: Mirror]

"Ceea ce s-a întâmplat și-a lăsat amprenta asupra mea", a adăugat Alan. "Aveam nevoie de o încheiere, dar aceasta nu a venit niciodată. M-am întors în State de mai multe ori în căutarea unei urmăriri penale.

Procurorul de stat mi-a promis că va exista un proces penal, dar nu a existat niciodată nicio urmărire penală. A devenit o lungă bătălie pentru dreptate pentru frumoasa mea familie și chiar m-am angajat într-un proces civil, dar nu a ieșit nimic. M-am simțit foarte inuman", a mai adăugat Alan.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ulterior, Alan s-a mutat în West Sussex și a început să lucreze la o carte despre calvarul său, la cinci ani după ce noua sa parteneră, Liz, a dat peste vechile dosare ale cazului în casa lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si