Cu toate că autoritățile din Ucraina le-a impus bărbaților să rămână în țară ca să-și protrejeze meleagurile, mulți dintre aceștia încearcă prin orice modlitate să iasă din ţară alături de familiile lor.

Citeste si: Rusia respinge decizia Curții Internaționale de Justiție de la Haga de a opri războiul

Este şi cazul unui bărbat care a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa în Republica Moldova, într-o cutie de jucării, pe bancheta din spate a unei maşinii.

Printre pachete de scutece pentru bebeluşi şi alte lucruri personale, la un control al autorităţilor dintr-o cutie colorată cu capac răsare un ucrainean în vârstă de 37 de ani. Acesta le-a spus controlorilor că intrat în cutie pentru că nu era lăst să isă din ţară.

Dialogul dintre ucrainean și autoritățile de la granița cu Republica Moldova

Autorităţi:   Deschideţi portbagajul, mai sunt şi alte persoane în maşină?

Ucraineancă:  Nu

Autorităţi:  Câţi ani aveţi?

El:   37

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un copil de 11 ani din Ucraina a mers la voluntari și a cerut o armă pentru a lupta împotriva soldaților ruși: „Nu-l certa pe Erou”

Autorităţi:   De ce vă aflaţi în cutie?

El:   Pentru că ea nu mă lasă să plec.

Autorităţi: Dumneavoastră. cine sunteţi, ce relaţie aveţi cu acest domn?

Ucraineancă: Soţia

Citeste si: Pagubele totale anunţate de autorităţile din Mariupol: "Nicio clădire nu mai stă în picioare, oamenii beau apă din bălţi şi morţii sunt îngropaţi în gropi comune"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii de frontieră ucraineană rețin din ce în ce mai mulți bărbați la graniță care încearcă cu disperare să găsească metode care să le permită să fugă din țară.

Ziua 22 de război în Ucraina, Kremlinul respinge decizia CIJ care îi cere să-şi suspende ofensiva în țara vecină

Luptele de pe teritoriul Ucrainei continuă joi, după mai bine de trei săptămâni de când armata lui Putin a declanşat invazia ţării. Un atac brutal a fost lansat asupra teatrului din Mariupol, cel mai mare adăpost pentru civili din centrul orașului, care a fost bombardat de aviaţia rusă.

Citeste si: Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte. Ministrul de Interne: „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cere ca lumea să recunoască oficial faptul că  “Rusia a devenit un stat terorist”, iar omologul său de la Moscova i-a numit  "trădători de ţară"  pe cetăţenii ruşi care susţin Occidentul şi se opun războiului.   În paralel, războiul declaraţiilor între Statele Unite şi Rusia se intensifică după ce Joe Biden a spus despre Vladimir Putin că e un  "criminal de război". Kremlinul a descris afirmaţia preşedintelui SUA drept una  "de neiertat".

Citeste si: Vladimir Putin: Ruşii pro-occidentali sunt ”trădători naţionali” din a ”cincea coloană”, care ”nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si