Nunțile obișnuite au ajuns să fie de domeniul trecutului! Acum, în tendințe se află căsătoriile pe plajele de nudiști. Acest lucru se întâmplă în Sardinia, pe o plajă extrem de iubită de turiști, scrie CNN.


Căsătorii altfel, într-un cadru de poveste

Plaja Is Benas este situată la jumătatea coastei de vest a Sardiniei și are un potențial mare să devină o destinație pentru nunțile în natură.

Chiar autoritățile locale au venit cu această idee, care a fost mai apoi justificată de primar. Luigi Tedeschi a declarat că i-a venit ideea atunci când un cuplu de germani le-a scris pentru a întreba dacă ar fi posibil să se căsătorească pe plajă, care are o zonă destinată celor care practică nudismul de doi ani încoace.

Nuntă dezbracat Sardinia

Imagine reprezentativă pentru Sardinia.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cât va costa "biletul de intrare" necesar pentru vizitarea Veneției? Va fi obligatoriu în anumite zile. "Creează stres pentru oraş"

El a mai mărturisit că oamenii ar trebui să se simtă mai liberi și cu siguranță vor îmbrățișa noua inițiativă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Cred că trăim un moment delicat pentru libertatea oamenilor, cu mișcările naționaliste din Europa. Oamenii protestează și sunt arestați de poliție sau sunt intimidați. Așa că eu cred că trebuie să facem lucruri care să arate că oamenii sunt liberi. Majoritatea oamenilor vor libertate, nu un regim ”, a spus primarul din San Vero Milis, pentru sursa citată mai sus.

Ce spun oamenii despre inițiativă?

De asemenea, acesta a precizat că partea centrală a plajei se întinde pe 6 kilometri și este flancată de două zone unde oamenii pot veni la plajă în mod obișnuit.

"Dacă cineva are o problemă, poate să treacă pe lângă, sau să se uite la mare", a declarat Luigi Tedeschi.

Nuntă dezbracat Sardinia

Imagini reprezentative pentru nuntă pe plajă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: A aruncat bani din elicopter pentru a-i face fericiți pe oamenii de pe o plajă. Ce riscă femeia după haosul creat în Sao Paolo?

Mulți au făcut cu această ocazie mai multe glume și l-au întrebat pe primar dacă el trebuie să fie îmbrăcat la oficierea căsătoriilor, sau unde și-ar pune banderola. Însă, cu toate astea, scopul final al inițiativei ar fi crearea cât mai multor plaje pentru nudiști.

"Trebuie să avem un schimb cultural- nu hoteluri mari, ci mici oferte de cazare care să spună povestea zonei. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă îl întâmpin pe turist în casa mea, dacă îi dau să mănânce ceva făcut de mine- iar acest tip de turism este perfect pentru asta. Ei sunt mai mult în contact cu natura”, a concluzionat acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si