Urări de Sf. Dumitru 2023. Sfântul Dumitru este sărbătorit, de toți credincioșii, în fiecare an pe data de 26 octombrie! Anul acesta, Sf. Dumitru pică într-o zi de joi!

Cu ocazia acestei zile speciale, transmite-le celor dragi cele mai frumoase urări de Sf. Dumitru și mesaje cu „La mulți ani!” pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

Citește și: Sf. Dumitru 2023: Ce se spune despre noaptea de dinaintea acestei mari sărbători?

Cine a fost Sf. Dumitru?

Urări de Sf. Dumitru 2023: Mesaje cu La mulți ani pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

Urări de Sf. Dumitru 2023: Mesaje cu La mulți ani pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

Sfântul Dimitrie Izvorătorul de Mir, Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, este ocrotitorul orașului Tesalonic. El, alături de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, este cel dintâi din ceata mucenicilor lui Iisus Hristos. În orașul său natal din Grecia el este considerat un al doilea Sfânt Pavel (prim încreștinător al orașului), datorită vieții sale sfinte și martirice, dar și datorită predicii sale deosebit de puternice prin care i-a introdus pe mulți păgâni în tainele credinței creștine.

Sfântul Dumitru a trăit pe vremea împăraților Dioclețian și Maximian Galerius între anii 283-311. El era fiul voievodului cetății Tesalonicului, potrivit crestinortodox.ro

Ce nume se sărbătoresc de Sf. Dumitru 2023?

În următoarele rânduri v-am pregătit o listă cu numele pe care le sărbătorim de Sf. Dumitru 2023!

Nume de bărbați: Dumitru, Dimitri, Mitica, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitache, Dimitrica, Mitu, Dima.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nume de feme i: Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrita, Demetra, Dumitrana, Mita, Dumitriţa, Mimi.

Urări de Sf. Dumitru 2023. Mesaje cu „La mulți ani!” pentru sărbătoriții zilei

Urări de Sf. Dumitru 2023: Mesaje cu La mulți ani pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

Urări de Sf. Dumitru 2023: Mesaje cu La mulți ani pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

[Sursa foto: felicitari.info]

„Fie ca Sf. Dumitru să te ocrotească de acum și până la final, pe tine, cel care porți un nume atât de deosebit. Cu ocazia zilei onomastice, îți urez tot binele din lume. Să ai parte de bucurii și belșuguri! La mulți ani de Sf. Dumitru!”

„Sfântul Dumitru să fie un prilej cu care să îți deschizi mintea și sufletul către noi călătorii în anul ce urmează. Sf. Dumitru să te aibă în pază și să te ajute să îți realizezi toate idealurile! La mulți ani!”

„Cu ocazia zilei tale onomastice, îți urez tot binele din lume, zile senine și pline de fericire. Astăzi este despre tine. Să ai o zi plină de reușite și clipe frumoase alături de cei dragi ție. La mulți ani!”

„Este o zi importantă pentru noi toți. Astăzi, pe 26 octombrie, te sărbătorim pe tine, cel cu nume de sfânt! Cu prilejul acestei zile speciale, îți doresc ca armonia și iubirea să se instaleze în familia ta, iar Sfântul Dumitru să te călăuzească în viață! Îți urez un sincer La mulți ani!”

Urări de Sf. Dumitru 2023: Mesaje cu La mulți ani pentru cei care poartă numele acestui mare sfânt!

Urări de Sf. Dumitru 2023

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Dumitru 2023. Mesaje și urări cu ”La mulți ani”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Îmi doresc ca ziua Sfântului Dumitru să îți aducă fericire și zile senine în viață și să te bucuri de roadele muncii tale cât mai frumos posibil! Astăzi este despre tine, iar eu îmi doresc să știi cât de special ești! Din adâncul sufletului meu, îți urez un călduros La mulți ani!”

„De ziua ta, îți doresc ca tot ce ți-ai propus să se îndeplinească, iar tu să ai parte de bogăție și iubire infinite!”

„La mulți ani! Cu ocazia acestei zile speciale, îți doresc ca Sfântul Dumitru să fie mereu lângă tine, iar tu să găsești bogății și iubire oriunde mergi. O persoană atât de specială ca tine merită tot ce este mai bun!”

„De ziua ta, toată lumea este alături de tine. Eu îți doresc sănătate infinită, fericire și împlinire pe toate planurile! Fie ca tot ce îți propui să se îndeplinească. La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si