Urări de Sf. Ioan 2023. Pe data de 7 ianuarie 2023, ortodocșii îl prăznuiesc pe Sf. Ioan. Iată câteva urări, felicitări și imagini cu text frumoase pentru sărbătoriții zilei de 7 ianuarie 2023!

Numele sărbătorite pe 7 ianuarie sunt Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana.Numele Sfântului Ioan Botezătorul îl poartă aproape două milioane de români, 1.420.774 bărbați și 531.197

femei, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Din totalul româncelor, 371.486 poarta numele Ioana, alte 141.000 de femei pe cel de Ionela, 11.290 se numesc Nela, iar 6.726 poartă numele Ionelia.

Citește și: Pe ce dată pică Sfântul Ion în 2023? Mulți fac o mare confuzie legată de această sărbătoare mare

Dintre bărbații ce isi aniversează onomastica cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, 411.149 poarta numele Ion, 514.865 pe cel de Ioan, iar peste 320.000 se numesc Ionuț. Acestora li se adauga aproximativ 145.000 de romani ce poarta numele Ionel, precum si cei peste 26.000 de bărbați ce se numesc Nelu sau Ionica, potrivit Agerpres.

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

Urări frumoase de Sf. Ioan 2023

„Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri.

La mulţi ani!”.

„Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toata bunătatea vieţii, de fericire şi de împliniri.”.

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Ioan cât mai frumoasă!”.

Citește și: Sfântul Ion 2023. Ce nu este bine să faci în această zi? Este mare păcat

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

„Îl sărbătorim pe Sfântul Ioan şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu aşa, blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.”

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La mulţi ani, Ioane!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Azi, de ziua numelui, iţi urez şi eu să fii iubit(a) şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”.

Citește și: Sfântul Ioan 2023, cruce roșie în calendarul creștin-ortodox. Care este semnificația acestei sărbători?

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

„Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta şi în zilele ce vor urma! La Mulţi Ani de Sfântul Ioan!”.

„Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!”.

„Fie ca aceasta zi de Sfântul Ioan să te duca pe culmi şi mai înalte de succes şi prosperitate.

Să ai o zi frumoasa! La mulţi ani!”.

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate, de toate să ai parte! La mulţi ani, Ioane!”.

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

Felicitări și imagini cu text deosebite de Sfântul Ioan 2023

„Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Sa ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La mulţi ani de Sfântul Ioan!”.

„Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!”.

„Sa aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!”.

Citește și: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfântul Ion 2023

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!”.

„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.”.

„E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, La Multi Ani Ioana şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale”.

Urări de Sf. Ioan 2023.

Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

„Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani”!”.

„O prietenie sincera, înseamnă întotdeauna o legătura între oamenii cu aceleaşi principii, aceleaşi idealuri, aceleaşi bucurii, aceleaşi lacrimi. O prietenie sinceră este o binecuvântare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sinceră, ca un talisman aducător de noroc.”.

„Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”.

„Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!”.

Citește și: Se spală de Sfântul Ioan 2023? Răspunsul preoților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si