Urări, mesaje şi felicitări de Sf. Mihail şi Gavril 2021. În jur de 1,3 milioane de români îşi serbează pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sărbătoririi Sinfiţilor Mihail şi Gavriil. 

Surprinde-i pe cei dragi, prietenii și colegii care își sărbătoresc ziua de nume, cu un mesaje frumoase și haioase pe care să-l transmiți. În articol vei găsi o selecție a celor mai amuzante și originale mesaje de Sfintii Mihail si Gavril, pe care le poți transmite pe SMS, Facebook, Whatsapp.

Cele mai populare nume care se sărbătoresc de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril pe 8 noiembrie sunt: Mihai, Mihail, Mihaela, Gabriel, Gavril, Gabriela, însă există și nume derivate: Michaela, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Miță, Michi, Mihalache, Mihalcea, Mihalache, Găbiță, Gabi, Gavril.

Mesaje, urări și felicitări cu imagini de Sf. Mihail şi Gavril 2021

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Mihai/Mihaela!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani Mihai!

Azi fiind o mare sarbatoare, Sfintii Mihail si Gavriil si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, fericire, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Citeste si: Paşte 2022: Pe ce dată pică Paştele catolic şi ortodox? Calendar

Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate si un sincer La multi ani!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului La mulți ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Mihail şi Gavril: Mesajul de La mulţi ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui!

Fie ca sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată! Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabi!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatorii. La multi ani, Mihai!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate.

La multi ani, Gabriel!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Citeste si: Sf. Apostol Filip: Pe ce dată pică Lasatul Secului pentru Postul Crăciunului 2021?

La mulți ani de Sf. Mihail și Gavriil. Urări și felicitări

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

„Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinţii Mihail şi Gavriil şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Mihai!”

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

„Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani, Gabriela!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, Mihai!”

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Mihaela!”

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Urări de Sf. Mihail şi Gavril 2021: Imagini cu La mulţi ani!

Citeste si: Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril: Tradiţii şi obiceiuri

„Gabriel(a), te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

„Scumpă Mihaela, îţi doresc să îţi sărbătoreşti ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire şi de privirile pline de iubire ale celor dragi ţie!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si