Un copil este cea mai de preț comoară, o bucurie și o responsabilitate. Eforturile părinților se vor îndrepta către satisfacerea nevoilor și dorințelor celui mic și în crearea unui mediu propice dezvoltării acestuia. Timpul petrecut împreună va deveni cea mai frumoasă amintire. Timpul trece mai repede decât ne-am aștepta, copilul crește, se maturizează și devine un adolescent care va căuta intimitate și independență.

Citește și: Imagini cu tripleții care s-au născut la doar 22 de săptămâni și 5 zile. Bebelușii au cântărit în total 1.284 g

Iată ce trebuie să faci și care sunt cele mai bune decizii pentru familia ta

Poate că ai observat de mult lucrurile care trebuie schimbate la locuință, dar cum erați numai tu și iubitul sau iubita, v-ați concetrat economiile în activități și experiențe noi, care să vă ajute să vă bucurați de tinerețe și de timpul petrecut împreună. Acum, însă, familia voastră s-a mărit, iar balanța priorităților înclină către satisfacerea nevoilor și dorințelor copilului sau copiilor. De aceea, acesta este momentul să faci acele schimbări care vor spori confortul locuinței voastre!

Citește și: Fapta eroică a unui polițist care a salvat de la înec un băiețel. Agentul de Poliție era în timpul liber

  1. Geamurile și ușile

Odată cu trecerea timpului, obiectele se degradează și își pierd din caracteristicile inițiale.

Unele deteriorări nu sunt atât de problematice, dar în ceea ce privește geamurile și ușile, acestea trebuie să fie în cele mai bune condiții, mai ales dacă vei avea un bebeluș în casă. Din cauza timpului, a schimbărilor bruște de temperatură, dar și a intemperiilor, calitatea ferestrelor și ușilor a scăzut, iar acestea trebuie schimbate cu unele noi, care să nu permită pătrunderea frigului și ieșirea din încăperi a aerului cald.

Citește și: Îngrijirea pielii bebelușului: sfaturi utile și produse recomandate

    2. Sistemul de încălzire

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Probabil cauți o nouă metodă, mai eficientă și mai puțin costisitoare, de încălzire a locuinței, ca să poți renunța la clasicile calorifere. Dacă ai un nou născut în casă, care se joacă și inspectează fiecare colțișor, încălzirea în pardoseală devine, probabil, cea mai bună variantă pentru familia ta. Pentru a te bucura de un sistem cât mai eficient, trebuie să alegi un distribuitor pentru încălzirea prin pardoseală de pe shop-einstal.ro. Atât încălzirea corpului prin intermediul tălpilor, dar și principiul de ridicare a aerului cald sunt factori care te pot încuraja să faci această modificare în locuința ta.

Citește și: VIDEO- La 13 ani, Sara, a cucerit lumea

    3. Culoarea pereților

Este momentul potrivit să reîmprospătezi atmosfera din locuință și să modifici culoarea pereților, mai ales în viitoarea cameră a copilului.

    4. Mobila dormitorului

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro

Până când mai crește puțin, cel mic poate dormi cu voi în cameră, ceea ce vă oferă șansa de a cumpăra mobila calitativa, fără presiunea timpului. Bineînțeles, trebuie să achiziționați și cele necesare pentru copil, pătuț, măsuță, dulap, jucării.

Citește și: VIDEO- Selena Gomez, cea mai urmărită femeie din lume. Kylie Jenner a fost detronată de pe Instagram

Așadar, faptul că familia ta se va mări este o ocazie potrivită pentru a face în locuință modificările necesare siguranței și confortului celui mic!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si