Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vacanță cu animalele de companie. Patrupezii și felinele au parte de același confort de care se bucură și stăpânii lor

Mergem acum în Antalya, acolo unde turiștii pot să se cazaze în resorturi cu animalele de companie. Acestea au parte de un confort de 5 stele la fel ca și stăpânii lor.

Redactia Stirile Kanal D,

Vacanță cu animalele de companie. Patrupezii și felinele au parte de același confort de care se bucură și stăpânii lor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Patrupezii și felinele au parte de același confort de care se bucură și stăpânii lor

„Dacă vreți să mergeți în vacanță și nu aveți cu cine să vă lăsați animăluțele de companie sau, pur și simplu, vreți să petreceți timp alături de acestea, să știți că sunt foarte multe hoteluri care pun la dispoziție spații special amenajate.

Noi suntem acum, în Antalya, la un astfel de hotel care are o zonă dedicată pentru câini și pentru pisici, unde pot fi cazate animale de companie. Ea este Alice și este aici de 2 săptămâni, iar în timp ce stăpâni ei sunt la plajă și se bucură de soare are parte de toată îngrijirea și de toată iubirea.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Aici, la hotel vă precizez faptul că toate animănuțele de companie au acces în grădina exterioară, dar și la piscină sau la plaja special dedicată pentru acestea.

În spatele meu sunt mai multe spații de cazare pentru animăluțe, pentru pisici, dar și pentru câini.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI