Între Valentina și Elena s-a legat o frumoasă prietenie încă din momentul în care s-au cunoscut. Acum, cele două sunt mame, iar relația dintre ele s-a sudat și mai mult, prin prisma copiilor.

Citește și: Valentina Pelinel, imagini cu cei trei copii. Cum a fost surprins Cristi Borcea

”Copiii noștri sunt prieteni. Au copilărit împreună și se văd foarte des.

Mai profităm și noi de o cafea.”, spune Valentina Pelinel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru specialistul în make-up, fizionomia Valentinei este ideală. Tocmai din acest motiv își permite să experimenteze mai multe tipuri de machiaj.

”Are o calitate mare pentru că are niște ochi superbi. Îmi place să o machiez de fiecare dată. E pictată din punctul meu de vedere.”, spune Elena.

Valentina Pelinel, ședință foto înainte de Paște

Fostul model internațional iubește camera, iar camera o iubește, la rându-i.

Ședințele foto ale Valentinei sunt absolut spectaculoase, dar ea știe bine că succesul nu se datorează doar chipului, ci și stării de bine pe care o are.

O dată la câteva luni, cele două organizează câte o ședință foto. Următorul lor moment de răsfăț este în preajma sărbătorilor de Paște, atunci când Valentina va poza alături de toată familia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si