Venus în Peşti te ajută să redescoperi ce reprezintă cu adevărat pentru tine partenerul de viaţă. Iar empatia oferită de acest semn îţi va permite să te pui mult mai uşor în pielea celuilalt, să-i înţelegi nevoile, aşteptările şi sentimentele. Este mult mai simplu acum să-ţi împărtăşeşti sentimentele puternice, să faci gesturi pline de iubire şi să-i arăţi partenerului tău cât de mult îl apreciezi.

Venus se află în tranzit în zodia Pești, în perioada 5 aprilie- 2 mai

Tranzitul lui Venus

VENUS ÎN CAPRICORN 1 IANUARIE- 6 MARTIE(De obicei, Venus stă o lună într-o zodie. Dar, să nu uităm că Venus va fi retrogradă până pe 29 ianuarie. Și că pe urmă, va dura până va părăsi semnul Capricornului Până atunci, vă recomand să evitați să vă întoarceți la foști parteneri). 

VENUS ÎN VĂRSĂTOR: 6 MARTIE- 5 APRILIE

VENUS ÎN PEȘTI: 5 APRILIE- 2 MAI

VENUS ÎN BERBEC: 2 MAI- 28 MAI

VENUS ÎN TAUR: 28 MAI- 23 IUNIE

VENUS ÎN GEMENI: 23 IUNIE- 18 IULIE

VENUS ÎN RAC: 18 IULIE- 12 AUGUST

VENUS ÎN LEU: 12 AUGUST- 5 SEPTEMBRIE

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

VENUS ÎN FECIOARĂ: 5 SEPTEMBRIE- 29 SEPTEMBRIE

VENUS ÎN BALANȚĂ: 29 SEPTEMBRIE- 23 OCTOMBRIE

VENUS ÎN SCORPION: 23 OCTOMBRIE- 16 NOIEMBRIE

VENUS ÎN SĂGETĂTOR: 16 NOIEMBRIE 2022- 10 DECEMBRIE

VENUS ÎN CAPRICORN: 10 DECEMBRIE 2022- 3 IANUARIE 2023

Cum sunt afectate zodiile de acest tranzit al planetei Venus

Berbec

Încă de la începutul lunii vei resimți o dragoste puternică față de partenerul de cuplu. Este o perioada care îndeamnă la romantism și erotism. Dacă ați întâmpinat dificultăți în relație în ultima vreme, luna această aveți toate motivele din lume să le reparați. Spune cinstit ce simți. Dacă nu ai partener, nu trebuie să-ți pară rău că vei petrece Sărbătorile pascale. Ascultă-ți inima și vezi ce persoane din jurul tău au sentimente mai profunde pentru ține.

Taur

Luna aprilei îți aduce erotism, romantism, farmec personal, optimism și încredere de sine. Partenerul va fi încântat de această parte din ține și își va dori că această dispoziție să dureze cât mai multă vreme. Dacă ai amânat o discuție serioasă cu partenerul, acum este un moment prielnic să lămureșți lucrurile. Planetele te scapă de negativitate. Dacă eșți singur, ascultă-ți inima. Numai așa vei șți dacă persoană cu care te vezi acum merită sau nu să îți asumi angajamentul.

Gemeni

Luna aprilie îți va aduce multe evenimente sociale la care vei participa alături de persoană iubita. Relația se va îmbunătăți vizibil, dacă ai răbdare cu partenerul. Înclinația ta ușor exagerată spre erotism îl poate face să se simtă inconfortabil. Nu grăbi și nu forță lucrurile. Dacă eșți singur, ai șanse să îți întâlneșți marea dragoste. Poate chiar în rândul unor “colegi” de zodie.

Rac

În luna aprilie vei află că orice este posibil. Doar vine Paștele cu miracolele lui. Dacă va doreați de multă veme să aveți un copil, acum astrele favorizează apariția veștii care va va bucură pe amândoi.

Citeste si: Târg de Paște în aer liber

Dacă eșți singur, nu te mai închide în ține. Planetele scot la lumina șarmul și elegantă ta. Profită de această perioada  pentru a găși persoană potrivită pentru ține.

Leu

Venus și Marte vor avea un mare impact asupra vieții tale personale în această luna, în special în sfera angajamentului și căsătoriei. Dacă nu ți-ai oficializat încă relația, acum este un moment prielnic să o faci. Partenerul te poate anunță că își dorește un copil. Dacă eșți singur, dragostea plutește în aer. Profită de orice ocazie pentru a ieși în oraș și nu rată nicio petrecere prilejuită de Sărbătorile Pascale. 

Fecioară

Luna aprilie este destinată relației și iubirii. Cuplurile care își doresc copii au șanse mari de reușită. În cuplurile în care există neînțelegeri, dragostea și sinceritatea pot salva relația. Bucură-te de ceea ce-ți oferă partenerul. Dacă eșți singur, planetele îți pot aduce în cale o veche dragoste. Cineva din trecutul tău pe care nu l-ai uitat complet și pentru care mai ai sentimente, bine ascunse, dar puternice. Eșți sigur că eșți pregătit să mai încerci o dată.

Balanță

Luna aprilie se anunță armonioasă alături de parteneruld e cuplu. Veți avea grijă că celuilalt să nu-i lipsească nimic, să fie fericit și satisfăcut. Nu este exclus să primiți vestea că veți avea un bebeluș. Dacă eșți singur, a două jumătate a lunii te poate aduce mai aproape de o persoană specială. Fii mai pozitiv și deschis la ceea ce Universul îți va oferi. Bucură-te de viață!

Scorpion

Tu ai planuri pentru orice, iar aprilie nu va face excepție. Planurile tale din această luna presupun fie oficializarea relației, fie mărirea familiei. Indiferent de situația în care te afli, șansele de izbândă sunt foarte mari. Dacă eșți singur, ar trebui că înainte de a pleca “la vânătoare” să lămureșți mai multe aspecte legate de viață ta. Nu poți avea o relație simplă, dacă viață ta e complicată.

Săgetător

Relația sentimentală este în centrul atenției tale în luna martie. Indiferent dacă eșți singur sau implicat într-o relație, renunți la egoism și vrei să fii mai canalizat spre nevoile celorlalți. Nu ai solicitări nejustificate pentru partenerul de cuplu sau pentru potențialul partener. Vei găși acea liniște care te va ajută să pui lucrurile la punct în viață ta.

Capricorn

Luna aprilei îți va aduce în relație ceea ce-ți doreșți. Starea de spirit este pozitivă, eșți generos cu partenerul de cuplu, te dai peste cap că să-l faci fericit. Adrenalină este în creștere, iar dormitorul va fi martorul unor clipe de erotism intens. Dacă eșți singur, arată-ți punctele țări. Nu stă pasiv. Profită de fiecare moment pentru a-ți arată latura romantică și pasională.

Vărsător

După haos, vine și o perioada de liniște și armonie. A sosit vremea să pui lucrurile la punct, să faci lumina în relație, să restabilesti pacea. O discuție sinceră și deschisă cu partenerul va rezolva multe din problemele pe care le-ați avut în ultima vreme și va pregătește pentru o perioada de Sărbători pascale romantică și plină de emoții puternice. Dacă eșți singur, nu fi dezamăgit. Planetele au pregătit pentru ține ceva special. Bucură-te de orice moment.

Pești

În această luna aprilie ai hotărât să pui punct tuturor relațiilor toxice din viață ta. Indiferent că este vorba de parteneri, prieteni sau colegi, vrei să îți cureți relațiile pentru că măcar de anul viitor să îți meargă mai bine. Dacă eșți implicat într-o relație de mai multă vreme, ai putea primi vestea unei sarcini în apropierea Sărbătorilor pascale. Nu-i așa că e un miracol?

Citeste si: 6 activități pentru elevii aflați în vacanța de primăvară

 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si