Planeta Venus intră în zodia Rac din 17 iulie 2022. Acest fenomen astrologic va produce o serie de situații complicate pe plan amoros, dar aduce și vești plăcute.

Cum se manifesta Venus în Rac

Venus in Rac este benefic pentru persoanele care înceacră să înțeleagă firea contradictorie, să poată discuta despre greșelile din trecut, despre supărarile din relațiile personale sau despre propriile gafe.

Acesta influențează persoanele sensibile la criticile părinților, prietenilor și soților, deși la supărare pot să-i lovească pe cei dragi în cele mai sensibile puncte, iar apoi să sufere mult timp din cauza propriei imperfecțiuni.

Cum influențează tranzitul lui Venus în Rac

Berbec

Berbecii trebuie să lase aroganțele deoparte și să se focuseze mai mult de un echilibru. Comunicarea și bunul simț sunt cheia în orice activitate pe care vreți să o realizați.

Taur

Nativii zodiei Taur vor avea o mare ambiție în următoarea perioadă, aceea de a se elibera de datorii și din strâmtoarea lui “niciodată suficient” și de a-și găsi propriul drum spre prosperitate așa că iese îndrăzneț din zona sa de confort și încearcă lucrurile noi și ingenioase.

Citeste si: Lună Plină 13 iulie 2022: Zodiile care au parte de o schimbare majoră în viaţă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna aceasta este ajutat enorm de astre, împrejurări și divinitate. Lucrurile vor fi pozitive pentru tine.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o eliberare emoțională în urmăatoareaa perioadă. Venus, planeta tentațiilor și a iubirii, face ordine în viețile zodiilor destul de încercate sufletește în ultima perioadă.

Rac

Nativii zodiei Rac trebuie să fie mult mai prezenți în viața partenerului lor.

Tind să ignore anumite solicitări venite din cealaltă parte, să trateze cu superficialitate unele necesități.

Leu

În toată această perioadă, nativii zodiei leu sunt într-o relaxare continuă. Astrele sunt de partea zodiei Leu într-un mod benefic, iar prosperitatea vine către el nu neapărat facil, ci providențial, părând că lucrurile se așază cum este mai bine pentru el, într-un mod ghidat de divinitate.

Fecioară

Sunt unii nativi Fecioară care, odată cu mijlocul lunii iulie, pot face mișcarea vieții lor pe plan profesional, implicit și financiar, și să își schimbe vizibil viața, îmbunătățindu-și situația financiară.

Balanță

Fluxul banilor a început să se deblocheze pentru zodia Balanță. Sunt mari șanse să ajungeți într-un punct înalt în carieră. Acest lucru vă va aduce multă bucurie în suflet și bani în buzunar.

Scorpion

Scorpionii vor simți în această perioadă fluturii iubirii. Vor redescoperi ce înseamnă să iubești cu adevărat. Încercați să vă păstrați echilibrul și să nu uitați să vă focusați pe carieră. Veți descoperi o pasiune pentru o activitate nouă.

Săgetător

Nativii zodiei săgetător a duc foarte bine din punct de vedere amoros.  Venus în Rac le încheagă și mai mult povestea de iubire, devenind și mai preocupați de activitățile în doi.

Nu e exclus să aibă parte de o escapadă la munte sau la mare.

Capricorn

Capricornii se gândesc la o persoană pe care abia au cunoscut-o. Se simt atrași însă le lipsește destul de mult curajul să înainteze cu un pas. Găsiți curajul și faceți ce simțiți!

Vărsătorii și Peștii sunt feriți de probleme amoroase. Venus în Rac le dă numai motive de bucurie, deci nu au de ce să se plângă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 13 iulie 2022: Zi cu ghinion pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si