Gratiela și Odeh, cei care au format un cuplu atât în Casa Iubirii, cât și în afara emisiunii, s-ar fi destrămat, potrivit afirmațiilor lui Robert, unul din foștii concurenți. 

Citeste si: Maria Dragomiroiu, îndrăgita interpretă de muzică populară, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Se pare că cei doi nu mai formează un cuplu, iar Robert a dezvăluit că s-a întâlnit cu Odeh prin oraș și i-a spus acest lucru.

Motivul despărțirii celor doi

„M-am întâlnit cu el și mi-a spus că s-au certat. Că o fi o cearta sau o despărțire, asta nu mai stiu. Din cate stiu eu, aveau poze pe Instagram. Am stat cinci minute la o vorba, după aceea a plecat. Nu am stat să îl întreb daca suferi sau nu. Poate florile erau de la el, poate vrea să îl facă gelos. Asta mi-a zis și el, era singurul cuplu din Casa. Afara sunt mai multe tentații, nu stau împreună. Poți să discuți mai multe afara. Eu poate vorbesc mai vulgar în afara și unora nu le place”, a dezvăluit Robert pentru Culisele Iubirii, potrivit Kanal D. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gratiela și Odeh au avut parte și de certuri în relația lor, ba chiar cea mai recentă a fost atunci când Odeh a plecat la mare cu băieții și a fost văzut într-un club de către Aya. El nu i-a spus nimic Grațielei, dar ea a aflat de la fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Barbie, creată după o milionară de culoare

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

„Pe la 2 noaptea primesc doua mesaje de la Aya și îmi zice că ce fac? Unde ești? Eu i-am zis că în pat, dorm. Ea mi-a zis că: Am crezut că ești la mare că l-am văzut pe al tău pe aici. Nu mi-a venit să cred. Am zis că nu a văzut bine. Chiar mi-am făcut tot felul de scenarii. L-am tot sunat, i-am dat mesaje, am zis că o dormi. Următoarea zi, se făcuse 12-13 și îmi zice: "Da, iubire, ce s-a mai întâmplat de data asta, m-ai zăpăcit. I-am zis să îmi răspundă că nu mă supăr. Și mi-a zis că a mâncat ceva cu băieții și a plecat la mare. Putea să mă ia și pe mine la mare. Și aveam dovada, aveam poza. Daca aș fi plecat la mare fară el, nu mi-ar mai fi vorbit câteva zile. El ar trebui să aibă încredere în mine. Atât timp cât eu sunt cu capul pe umeri, eu cred că a fost cu cineva”,  a spus atunci Grațiela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si