După 5 ani de așteptare, fanii filmului „Călugăriță” au din nou parte de acțiune. Producătorul James Wan, recunoscut pentru nenumărate alte pelicule inspirate din lumea supranaturalului, revine cu o poveste ce se petrece în Franța anilor 1950. Același personaj principal, sora Irene, se întâlnește din nou, față în față, cu demonul care nu îi dă pace. Care este deznodământul îl puteți afla de pe marile ecrane începând cu data de 8 septembrie.

Citește și: VIDEO- Barbie vs. Oppenheimer: Care dintre cele două filme își merită atenția

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O poveste de dragoste inedită petrecută departe de planeta noastră, este așteptată cu mare nerăbdare de fanii „Dune”. A doua parte a peliculei combină cu măestrie dragostea și acțiunea, punându-l pe actorul principal în fața unei alegeri aproape imposibile: dragostea vieții sale sau soarta Universului. „Dune 2” va fi lansat în cinematografe la începutul lunii noiembrie.

Când nimeni nu se aștepta, celebra franciză „Jocurile Foamei” revine pe marile ecrane.

A cincea parte a seriei este, de fapt, un prequel, o producție poziționată ca timp înaintea evenimentelor deja consacrate ale francizei. „Jocurile Foamei- balada șerpilor și a păsărilor cântătoare” ne prezintă tinerețea și evoluția celui ce urmează să devină maleficul dictator Coriolanus Snow, sub președinția căruia se vor desfășura celelalte producții ale seriei. Lungmetrajul va fi lansat la jumătatea lunii noiembrie.

Jason Momoa revine pe marile ecrane în filmul „Aquaman și Regatul unit”

Finalul anului vine cu o surpriză uriașă pentru fanii actorului Jason Momoa. Îndrăgitul star revine în rolul Aquamnn, care de această dată se vede nevoit să lupte împotriva maleficului său frate, care vrea să unească regatele subacvatice și să distrugă lumea de la suprafață. Producția „Aquaman și Regatul pierdut” va fi lansată oficial în țara noastră chiar de Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si