Vestea că Michael Gambon s-a stins i-a întristat pe fanii seriei Harry Potter, dar și pe foștii săi colegi de producție. Actorul se lupta cu o pneumonie de ceva timp. Daniel Radcliffe a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: VIDEO- Actorul RuPaul, casă asemenea personalității sale. Locuința este amenajată în stil disco și are 26 de globuri uriașe care atârnă din tavan

Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, a transmis un mesaj

„Michael Gambon a fost unul dintre cei mai talentați și mai sclipitori cu care am avut onoarea să lucrez vreodată. În ciuda talentului uriaș, ce îmi voi aduce mereu aminte despre el este cât de mult se distra în timp ce muncea.”, a scris Daniel Radcliffe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Michael Gamban și-a început cariera la mijlocul anilor '60 și a jucat în zeci de filmed dar cariera lui se împarte între Harry Potter și restul. În 2004, când a apărut prima dată în rolul lui Dumbledore, fani seriei l-au îndrăgit instant.

Din 2015, actorul de origine irlandeză s-a retras din viața publică, după ce nu și-a amintit un discurs pe care îl avea de citit pe scenă, la un eveniment.

„E groaznic să o spun, dar trebuie. Nu mai pot să fac asta”, a spus el atunci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si