Înverșunata Melis reușește să se strecoare în blocul în care se află vechea casă a familiei sale și este la un pas de a afla cine locuiește acolo. Între timp, Melis surprinde o discuție între părinții săi și află, cu stupoare, că aceștia vor să o trimită la un medic de specialitate, din cauza episoadelor de furie constantă pe care tânăra le manifestă. Melis apelează la Belkiș pentru a o ajuta să afle cine este persoana pe care tatăl său o ascunde în vechea casă a familiei Guralp.

Un nou episod din „Dragoste și speranță”, astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2

Kuzey își da seama că, în ultima discuție avută cu Sîla, a fost extrem de dur și încearcă să-și schimbe atitudinea față de încercata fată. Pe de altă parte, Naciye caută să afle dacă Sîla i-a sedus fiul și, în cele din urmă, femeia va lua o decizie radicală în privința tinerei.

În episodul anterior, Sîla s-a bucurat la gândul că și Kuzey îi împărtășește sentimentele pe care ea le are față de chipeșul avocat și nădăjduiește că de acum înainte lucrurile între ei vor fi tot mai frumoase. Mai mult, din dorința de a-l impresiona pe Kuzey, Sîla recurge la un gest care nu va avea efectul scontat. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Zeynep caută să îi fie mereu alături mamei sale, după evenimentul în care a crezut că își va pierde părintele matern, iar Ege îi este sprijin frumoasei fete, spre indignarea lui Melis.

Citește și: Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, vrăjit de frumusețea locurilor în care a filmat

Bulent încearcă să păstreze o relație armonioasă cu Gonul, însă Melis bănuiește că tatăl ei are alte planuri cu mama lui Zeynep.

Înverșunata fiică a lui Bulent nu va renunța la suspiciunile sale și caută să afle adevărul despre intențiile tatălui său în ceea ce o privește pe Gonul.

Cum va reacționa Melis când află cu cine se întâlnește tatăl său în vechea casă a familiei și ce decizie va lua Naciye, în ceea ce o privește pe Sîla, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si