Aceste avansuri au fost plătite din Fondul pentru garanţie al victimelor actelor de terorism şi altor infracţiuni (FGTI) pentru a face faţă cheltuielilor urgente, a anunţat vineri, într-o vizită la Nisa, Juliette Méadel, secretarul de stat însărcinat cu ajutorarea victimelor.

"Peste 1.100 de cereri de indemnizare au fost depuse", a precizat ea în cadrul unui comitet local de urmărire a victimelor atacului de la 14 iulie.



Acest număr" va creşte, iar valoarea totală a indemnizaţiei urmează să se situeze între 350 şi 400 de milioane de euro, adică aproape cât a celei a atentatelor de la 13 noiembrie de la Paris", a declarat ea.

Valoarea indemnizaţiilor victimelor atacurilor de la Paris este estimată între 300 şi 350 de milioane de euro, precizează Reuters.

Cincisprezece persoane sunt internate în continuare la spital, la o lună şi jumătate după atacul de pe Promenade des Anglais, soldat cu 86 de morţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si