UPDATE. 11 AUGUST 2023: 

Potrivit corespondentei Kanal D, Raluca Sevastru, Loredana, criminala care a curmat viața Alinei, prietena sa, se află în arest la centrul de detenție din cadrul IPJ Constanța. Loredana împarte celula cu mai multe fete. Astăzi, Loredana a fost vizitată de mama sa, căreia i-a mărturisit că regretă fapta comisă.

Un moment de furie a curmat viața Alinei la numai 18 ani.

Este explicația dată de principală suspectă a crimei din camera de hotel. Și taximetristul care a transportat, fără să știe, trupul neînsuflețit a fost audiat de procurori. Este șocat și spune că vrea să renunțe la meserie. Între timp, în Vaslui, Alina a fost condusă pe ultimul drum. Vă avertizez, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Toți o plâng pe Alina

"Erau doua fete minunate, cu medii mari, aproape 9 media anuală la sfârșitul clasei a 11-a, două fete liniștite, două fete silitoare. Învățau foarte bine, bune prietene din clasa a 9-a de când le-am preluat", a declarat diriginta celor două prietene și colege, Elena Calu.

Ulițele satului Buda, din comuna Oșești, au fost pline astăzi de apropiații Alinei.

"Erai supărat, ea te făcea să zâmbești, era sufletul clasei..era totul. În pauze, Alina mai rămânea în clasă, stătea de vorbă cu noi, eu de multe ori mă așezam lângă ea și vorbeam", a spus o colegă a celor două fete, despre Alina, tânăra omorâtă cu sânge rece de prietena ei.

În schimb, principala suspectă a crimei din Mangalia e ținută minte în alți termeni.

"La Loredana, nu știu cum să vă zic, dar mi s-a părut așa, foarte...nu vorbea, era mai retrasă, mai distantă și dacă era să vorbească cineva cu ea, se uita foarte urât și era cu vocea mai ridicată", a spus un coleg despre criminala Alinei și colega lui de clasă, Loredana.

"Loredana era retrasă, tăcută, vorbea cu noi, dar era retrasă", a continuat alt coleg despre Loredana.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apropiații știau de certurile din ultima vreme dintre cele două fete. Dar nu și-au închipuit că se poate ajunge la crimă.

"- I-am scris: vrei să mai rămân cu tine să vorbim? Nu, că e obosită, a venit de la lucru și trebuia să se odihnească. Dimineață trebuia să pornească acasă.

- Ți-a spus de ce vroia să plece spre Vaslui? Alina?

- Da.

- De ce?

- Că eu trebuia să plec în Germania și ea a zis: nu mai stau, cine știe când ne mai vedem", a declarat iubitul Alinei, Sergiu, despre ultima conversație avută împreună.

Loredana, criminala Alinei, face dezvăluiri cutremurătoare

"Am avut niște discuții contradictorii legate de plecarea ei acasă... Într-un moment de furie, întrucât îmi răspundea evaziv, am început să tremur...

Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă", a mărturisit Loredana despre monstruoasă crimă pe care a făcut-o.

Declarația Loredanei conține pasaje șocante, greu de reprodus. Victima ei, cea mai bună prietenă din copilărie, s-a stins după jumătate de oră, timp în care a încercat să opună rezistență și și-a rănit agresoarea. Au urmat scenele revoltătoare cu trupul neînsuflețit cărat într-o geantă. Principala suspectă a comandat, prin telefon, un taxi.

"Nu mai fac nici taximetrie, nu mai fac nimic. Vreau să renunț la taximetrie! Doamne ferește, am copil acasă, dacă mi se întâmpla și mie ceva?!", a mărturit taximetristul care nu știa că transportă trupul Alinei când a preluat călătoria Loredanei.

După ce a lăsat corpul Alinei sub bancă, s-a oprit la un bancomat din Mangalia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"...cred că am scos 2000 de lei și am revenit în taximetru, cerându-i taximetristului să mă ducă la Vaslui. Acesta a refuzat și a întrebat un alt coleg dacă dorește să mă ducă și acesta a răspuns afirmativ, solicitând pentru acest serviciu 1500 de lei. Până să ne întâlnim cu taximetristul care trebuia să mă ducă la Valsui, eu m-am răzgândit...", a continuat să mărturisească Loredana, criminala Alinei.

Va fi acuzată de omor calificat

Loredana a coborât cu bagajul sinistru într-un parc, acolo unde și-a abandonat victima.

Descoperirea șocantă a fost făcută spre dimineață de doi tineri care se plimbau. Duminică, la ora 15, polițiștii au ajuns la Loredana.

"...am fost întrebată de unde provin leziunile pe care le am. Inițial am spus că am căzut, însă ulterior am recunoscut fapta deoarece am văzut în filme faptul că dacă recunoști fapta săvârșită primești o pedeapsă redusă", a mai mărturisit criminala de la Mangalia.

"Loredana la vremea aceea era un copil cuminte, nu se certau, erau vecine, erau prietene foarte bune. Nu știu ce să cred, probabil ele cunoscându-se foarte bine, cunoscându-și condiția socială, probabil nu a suportat văzând că Alina este ajutată. Probabil că nu a rezistat invidiei, nu știu ce să cred", a declarat Mihaela Ciobanu, fosta învățătoare a celor ce au fost, cândva, prietene.

După finalizarea expertizei psihiatrice, principala suspectă urmează să fi trimisă în judecată sub acuzația de omor calificat, spun procurorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si